VW Passat Variant:

R-Line "Interior"

 

Designul impunător este asigurat de plafonul în culoarea negru titan şi covoraşele textile faţă şi spate cu cusături ornamentale în culoarea Cristal Grey. Emblema "R-Line" poate fi găsită atât pe ecranul de pornire, cât şi pe volanul multifuncţional sport. La modelele DSG, volanul este echipat suplimentar cu padele - pentru schimbarea şi mai dinamică a treptelor. Pentru Highline, scaunele sport din faţă cu suprafeţe de şezut din piele ecologică "Nappa", negre sau gri, subliniază caracterul sportiv. Părţile laterale de sprijin ale scaunelor cu aspect "Carbon Style" din piele ecologică conving prin emblema "R-Line" şi cusăturile decorative în culoarea Cristal Grey. Aspectul vizual sportiv este completat de inserţiile decorative din aluminiu "Silver Rise".

Pachetul R-Line "Interior" este parte componentă a pachetului R-Line "Exterior & Interior". Acesta cuprinde, pe lângă pachetele R-Line "Exterior" şi R-Line "Interior", jantele din aliaj "Monterey" 8 J x 18" Gri cu anvelope self-sealing 235/45 R 18".

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Passat. La fel de avansat ca tine.