Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Passat Alltrack. Suveran pe orice teren.

Compensarea orelor suplimentare pentru avansaţi.

Înainte de serviciu, după orele de muncă sau în weekend, cei care sunt mereu ocupaţi merită o pauză pe măsură. Cu motoarele sale puternice, Volkswagen Passat Alltrack vă ajută să beneficiaţi la maximum de aceste pauze - oricând doriţi dumneavoastră şi mai ales, oriunde doriţi dumneavoastră. Acest lucru este posibil  datorită tracţiunii integrale 4MOTION care distribuie uniform puterea furnizată de motor asupra tuturor celor patru roţi şi care garantează avansarea rapidă chiar şi pe teren dificil.

Îşi găseşte mereu drumul. Chiar şi pe teren dificil.

Passat Alltrack beneficiază de o gardă la sol mărită cu 27,5 mm şi de adaptări specifice ale şasiului, precum şi de bare de protecţie adaptate, cu scut. Astfel puteţi face faţă cu brio şi unghiurilor extreme de atac şi de rampă. De asemenea, evazările pragurilor cu finisaj Anthracite conferă caroseriei atât robusteţe, cât şi accente vizuale aparte. Alte elemente atractive sunt emblema "Alltrack" de pe hayon şi de pe partea laterală a automobilului, precum şi blocurile optice spate cu LED incluse în dotarea standard, care subliniază caracterul special al modelului Passat Alltrack.

Galerie de imagini

Descoperiţi-l din toate punctele de vedere.

Descoperiţi-l din toate punctele de vedere.

Infotainment

Radio şi navigaţie

Alegeţi-vă copilotul.

Pentru Volkswagen Passat Alltrack puteţi alege între un sistem radio şi două sisteme de navigaţie de ultimă generaţie. Optaţi pentru sistemul care corespunde cel mai bine cerinţelor şi dorinţelor dumneavoastră.

Car-Net Guide & Inform

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi extrem de util - la fel şi în maşină. Vă puteţi planifica din timp călătoriile și beneficiați de multe alte funcții suplimentare prin serviciile on-line "Car-Net Guide & Inform".

DYNAUDIO Confidence

Sunete incredibile. 

DYNAUDIO este unul dintre cei mai de succes producători de difuzoare High-End, oferind o calitate excelentă a sunetului.

Telefonie

Apeluri telefonice confortabile şi sigure.

Cu dotările pentru telefoane mobile disponibile opţional, în variantele "Comfort" şi "Premium" înnoul Passat Alltrack, puteţi fi contactat şi atunci când vă aflaţi la drum. Sistemele moderne asigură o calitate excepţională a convorbirilor.

 

Sisteme de asistenţă

Selectarea modului de a conduce

Extrem de flexibil.

Alături de cele trei moduri de a conduce "Eco", "Normal" şi "Sport", Volkswagen Passat Alltrack vă poate oferi şi modul "Offroad", care activează sistemul anti-blocare optimizat pentru teren dificil şi setările adaptate pentru pedala de acceleraţie.

"Area View"

Patru camere vă transmit ceea ce se află în jur.

O simplă privire la display-ul sistemului de infotainment este suficientă pentru a vedea zona din jurul maşinii în timp real şi pentru a putea recunoaşte din timp obstacolele.

"Rear View"

Privire automată peste umăr.

La selectarea marşarierului, se  activează automat camera video pentru marşarier "Rear View", oferită opţional.

"Trailer Assist"

O chestiune de unghiuri.

Asistentul opţional de manevrare a remorcii "Trailer Assist" preia controlul direcţiei maşinii cu remorcă.

ACC & Front Assist

Relaxare în traficul aglomerat.

La distanţa potrivită, viaţa este mai relaxată. Pentru a reuşi să o mențineți așa şi în traficul aglomerat, noul Volkswagen Passat vă pune la dispoziție sistemul opţional de asistență pentru reglare automată a distanței ACC, care vă ajută să menţineţi distanţa dorită faţă de vehiculele care se deplasează în faţa dumneavoastră.

Eficienţă

XDS+

Agilitate în viraje.

Diferenţialul blocabil electronic XDS+, inclus pentru noul Volkswgen Passat Alltrack în echiparea standard, vă oferă mai multă plăcere și îndemânare la condusul pe şoselele virajate.

Motoare

Profitaţi de eficienţă şi un puternic caracter dinamic.

Motoarele modelului Passat Alltrack combină agilitatea cu economia, pentru a vă oferi plăcerea condusului.

Suspensia cu reglare adaptivă DCC

După bunul dumneavoastră plac.

Passat Alltrack cu versiunile de motor TSI de 162 kW sau TDI de 176 kW este echipat în dotarea standard cu suspensia cu reglare adaptivă DCC.

 

Sistemul Start-Stop

Progres prin staţionare.

Denumirea ne spune deja: sistemul Start-Stop este util în situaţiile în care trebuie să vă opriţi şi să porniţi des.

 

Confort

Personalizare

Automobilul dumneavoastră vă ţine minte.

Ce părere aveţi de o maşină care vă ţine minte preferinţele? Funcţia de personalizare oferită ca dotare standard pentru Volkswagen Passat Alltrack memorează setări dumneavoastră preferate.

Scaune

Confort pentru spatele dumneavoastră.

Chiar şi atunci când treceţi peste denivelări, spatele dumneavoastră nu ar trebui să le simtă. Scaunele confort "Alltrack" incluse în echiparea standard oferă spatelui dumneavoastră un excelent suport ergonomic. 

Head-up-Display

Totul la vedere.

Informaţiile importante sunt proiectate pe un panou transparent din policarbonat, poziţionat în faţa parbrizului.

 

Capacitate de tractare/transport

Vă ajută la greu.

Volkswagen Passat Alltrack este potrivit pentru multe activităţi care impun un partener puternic. Convinge cu capacitatea sa impresionantă de încărcare şi de tractare.

În imagine este redată şi dotarea opţională oferită de Accesorii Originale Volkswagen "Modul transport portbagaj" disponibilă în Passat Alltrack configurator automobile.

Paşii următori