Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Finanțare

Porsche Finance Group. Partenerul dumneavostră pentru mobilitatea de mâine.

 

Acestea sunt avantajele de care beneficiază toți clienţii Porsche Finance Group.

 

Direct la destinaţie.

Este suficient să vizitaţi un partener din reţeaua de distribuitori autorizați Volkswagen. Veți găsi aici maşina visurilor dumneavoastră cu sistemul de finanţare corespunzător, prin leasing auto Volkswagensau alt sistem de rate potrivit necesităților dumneavoastră. Soluția financiară potrivită de care aveți nevoie pentru a pleca la volanul automobilului dorit. Mașină, finanțare, asigurări și service.

 

Inovaţie.


Porsche Bank vă oferă soluţii personalizate şi inovatoare, nu produse generale. Noi identificăm soluțiile şi ofertele "croite" pe măsura dumneavoastră. Puteți achiziționa mult visatul Volkswagen Golf în leasing sau folosind sistemul Volkswagen rate. Opțiunile noastre de finanțare vă stau la dispoziție pentru oricare dintre modelele disponibile în oferta actuală.


Flexibilitate.

 

Graţie sistemului de rate Volkswagen personalizate şi a perioadelor de finanţare variabile, dumneavoastră decideţi care este soluţia optimă pentru necesitățile dumneavoastră. Noi vă propunem, evaluăm împreună, dumneavoastră hotărâți. Soluții financiare flexibile de la Porsche Finance Group, pentru alegeri pe termen lung.


La fix.

 

Porsche Bank vă oferă de asemenea posibilitatea de a stabili un sistem de rate fixe pe întreaga durată contractuală, de până la 60 de luni, dacă preferați siguranța și eficiența ratelor fixe.