Bună-dispoziţie în orice situaţie.

Nu mai aveţi nevoie de smartphone pentru a vă conecta maşina la internet. Pentru că la bordul modelului Touareg, cardul eSIM integrat simplifică utilizarea serviciilor on-line şi a emisiilor radio de pe internet.
De exemplu, Connected Radio vă permite să ascultaţi postul preferat, chiar şi atunci când aţi ieşit din zona sa de acoperire. Deoarece această "funcţie radio hibridă" poate comuta automat şi fără întreruperi de la recepţia clasică la internet-streaming.
Cu "Always on" puteţi accesa cele mai actuale informaţii din trafic disponibile pe internet. În baza previziunilor privind traficul, vi se fac propuneri de rută, pentru a ajunge mai rapid la destinaţie.
Alte avantaje: softul este mereu actualizat, deoarece actualizările pentru hărţi şi dispozitiv pot fi accesate on-line. Deci nu trebuie nici să mergeţi la service şi nici să faceţi actualizări manuale.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Touareg