Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Golf GTI TCR.

Noul Golf GTI TCR. Când pauzele accelerează pulsul. Cu Golf GTI TCR uiţi de rutină cât ai zice „Uau!”. Pentru că versiunea exclusivă de stradă a omonimului participant la cursele TCR impresionează cu... 213 kW (290 CP)! Iar viteza maximă limitată la 250 km/h* şi accelerarea de la 0 la 100 km/h în doar 5,6 secunde accelerează cu viteză maximă şi pulsul celor care conduc un Golf GTI TCR. În timpi de record! După cum ne şi aşteptam de la un GTI. (* Opţional este posibil ca viteza maximă să fie limitată la 260 km/h.)

Aspectele speciale

Semne de dominanţă

Exteriorul.

Inscripţia GTI de pe hayon şi jantele Reifnitz din aliaj uşor negre mat de 19 inchi (opţionale) demonstrează indubitabil că avem de-a face cu un sportiv de performanţă, cu care şi fanii sporturilor automobilistice vor fi cât se poate de satisfăcuţi.

Interiorul.

În stil GTI specific, accentele roşii pot fi observate în întreg interiorul, dominat altfel de eleganţa negrului. Volanul multifuncţional şi nuca schimbătorului de viteze, ambele îmbrăcate în piele, sunt rafinate prin cusături contrastante. Până şi centurile de siguranţă şi inserţiile decorative de pe panourile uşilor preiau tema cromatică. În zona inferioară, de la nivelul picioarelor, atrage atenţia pedalierul cu aspect de oţel inoxidabil. Pe bună dreptate, căci acceleraţia şi frâna fac parte dintre cele mai importante dotări ale sportivului Golf GTI TCR.

Scaune top sport cu factor legendar integrat.

Scaunele sport.

Tapiţeria din microfibră şi material textil de pe scaunele top sport a fost concepută special pentru Golf GTI TCR. Cu secţiunile centrale Flash-Red şi emblema GTI brodată, amintesc, pe loc, de străbunul lor legendar.

Efectele nu sunt doar optice.

Eleronul.

Eleronul marcant finisat în culoarea caroseriei asigură caracteristici dinamice optimizate şi sporeşte stabilitatea la rulare, chiar şi la viteze mai mari de peste cei 250 km/h.

Privirile invidioase sunt garantate.

Jantele din aliaj uşor.

Jantele Reifnitz din aliaj uşor negre mat de 19 inchi opţionale demonstrează indubitabil că avem de-a face cu un sportiv de performanţă. Dar şi Belvedere, jantele sale standard din aliaj uşor de 7,5 J x 18 (fără imagine) arată fără echivoc ce poate această maşină.

Galerie de imagini