VW Golf GTE: Performanţe

 

Puteţi folosi cele două motoare ale modelului Golf GTE optim: pe fiecare separat sau pe ambele împreună. Alături de cele trei moduri hibride de funcţionare, care sunt intuitiv inteligibile, e-Mode (modul pur electric) este ideal pentru centrele urbane: acesta permite deplasarea fără emisii în oraş sau în zonele rezidenţiale, pe o distanţă de 50 km.

Motorul său electric, care nu face aproape deloc zgomot, este completat de inovatorul motor TSI pe benzină de 1,4 l cu 110 kW (150 CP), care oferă dinamism crescut şi consum redus. Ambele motoare împreună accelerează modelul Golf GTE în doar 7,6 secunde de la 0 la 100 km/h. Maşina poate atinge pe termen scurt o viteză maximă de 222 km/h. Astfel se generează o putere a sistemului de 150 kW (204 CP), cu un cuplu impresionant de până la 350 Nm, fiind asigurată totodată o autonomie considerabilă, de 880 kilometri.

Ajuns acasă, puteţi reîncărca bateria motorului electric în maximum 3 ore şi 45 de minute de la o priză uzuală; la staţiile publice de alimentare sau la dispozitivul opţional Wallbox, reîncărcarea este posibilă chiar în 2 ore şi 15 minute.

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Golf GTE Dublu propulsează mai bine.