VW Golf GTE: ACC şi "Front Assist"

 

În trafic puteţi rămâne relaxat, dacă păstraţi suficientă distanţă faţă de maşina din faţă. Funcţia de reglare automată a distanţei ACC este oferită ca dotare standard şi vă susţine în acest sens.

ACC măsoară distanţa şi viteza faţă de autovehiculele care se deplasează în faţă. În ambuteiaje şi coloane de maşini, sistemul frânează maşina chiar şi până la oprire. Iar apoi sistemul poate chiar să pornească din nou maşina de pe loc. La viteze de deplasare de până la 210 km/h, sistemul poate menţine automat distanţa faţă de autovehiculul din faţă, în funcţie de anumite limite ale capacităţii tehnice de funcţionare a sistemului.

Uneori se ivesc situaţii neprevăzute, care vă obligă să frânaţi rapid şi puternic. În astfel de cazuri, sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" vă poate veni în ajutor. Sistemul vă avertizează dacă recunoaşte o situaţie cu risc de coliziune cu vehiculul din faţă, în anumite limite ale capacităţii sistemului. În situaţii deosebit de riscante, sistemul vă poate ajuta la frânare şi poate chiar frâna automat, pentru a reduce viteza la care se produce impactul.

Funcţia City de frânare de urgenţă poate interveni în traficul urban, la viteze de deplasare reduse. Iar funcţia Pedestrian Monitoring poate detecta, în anumite limite ale sistemului, dacă, de exemplu, un pieton intră în mod neaşteptat pe carosabil. Sistemul de asistenţă vă avertizează, vă ajută să frânaţi sau frânează în mod autonom, toate acestea supunându-se anumitor limite tehnice ale sistemului. Astfel, o eventuală coliziune poate fi complet evitată sau gravitatea acesteia poate fi redusă.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Golf GTE Dublu propulsează mai bine.