VW Tiguan:

Radio şi navigaţie

 

Oferta de dotări de infotainment pentru Tiguan corespunde tehnologiei de ultimă oră: sistemul radio standard "Composition Media" oferă opt incinte acustice şi suplimentar, conexiune multimedia AUX-IN.

Navigaţie şi entertainment multimedia: sistemul opţional de navigaţie Discover "Media" oferă un touchscreen color de 14,7 cm, opt incinte acustice, recepţie FM/AM, unitate CD, două slot-uri pentru carduri SD, conector multimedia AUX-IN şi USB și interfață Bluetooth pentru telefonia mobilă. Sistemul opţional de navigaţie Discover "Pro" este echipat cu un display de 20,3 cm şi oferă adiţional comandă vocală, reprezentarea 3D a hărţilor şi o unitate de memorie de 64 GB, din care 10 GB pot fi utilizaţi pentru stocarea propriilor fișiere. Ambele sisteme dispun de senzori de apropiere: când un deget se apropie de un câmp activ de pe display, acest câmp va fi mărit şi accentuat. Astfel, operarea sistemului devine mai facilă şi mai sigură. 

 

Aici găsiţi materiale pentru descărcare şi actualizare pentru sistemele radio şi de navigaţie de la Volkswagen

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Tiguan Atractiv. Inovator.