Materiale informative: Cataloage şi liste de preţ

Aici aveți acces la lista de prețuri Volkswagen și toate informațiile necesare pentru a vă forma o imagine asupra automobilului dorit. Alegeți catalogul VW potrivit din lista pusă la dispoziție și consultați oferta completă de automobile electrice, modele compacte, limuzine și SUV-uri.

În fiecare catalog VW găsiți detalii tehnice complete despre dotările standard și cele opționale, accesorii, design, sistem de propulsie și pachetul de infotainment. Modele din toate categoriile își dezvăluie secretele și performanțele pentru pasionații mărcii Volkswagen și toți conducătorii autO care apreciază calitatea în fiecare detaliu și confortul chiar și în cele mai sportive modele.

Pentru întrebări și informații suplimentare accesați secțiunea Info Volkswagen cu paginile dedicate de contact pentru modele lansate recent, termenii de livrare și rețeaua de dealeri autorizați. 

Puteți beneficia de ultimile noutăți Volkswagen, promoții și oferte speciale prin intermediul newsletterului Volkswagen disponibil în format electronic. Pentru a primi newsletterul tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina Newsletter Volkswagen, să completați formularul cu datele dumneavoastră și să confirmați solicitarea de abonare. Toate informațiile de care aveți nevoie, în cea mai accesibilă formă.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă