VW Arteon: Sisteme de sunet

 

Sistemul radio Composition Media, oferit ca dotare standard, include 8 difuzoare, precum şi recepție radio FM şi o unitate CD, care redă muzică inclusiv în format MP3, AAC şi WMA. De asemenea, un slot pentru carduri SD, precum şi intrările AUX-IN şi USB oferă posibilităţi suplimentare de conectare. Iar telefonul mobil vi-l puteţi conecta simplu, utilizând funcţia Bluetooth. Sistemul este echipat cu senzori de proximitate utili: dacă apropiaţi degetul de suprafaţa de comandă, respectiva funcţie se va mări pe ecran. Astfel, utilizarea devine mai facilă şi mai sigură.

Sistemul de sunet DYNAUDIO Confidence (opţional) oferă precizie, fiind special reglat pentru interiorul acestui automobil. Dispune de Surround Sound, 12 difuzoare inclusiv subwoofer, precum şi de o putere totală de 700 de waţi, oferind experienţe sonore fantastice şi un sunet optim, adaptabil individual pentru toţi pasagerii.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Arteon Dinamism și Design în varianta de top.