Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Conectat cu universul Volkswagen.

Stay connected

Volkswagen Car-Net integrează în automobil informaţii utile, on-line şi prin intermediul smartphone-ului dumneavoastră. Sunteți conectat la ultimele noutăți și toate instrumentele utile disponibile online în fiecare moment. Integrate într-un singur dispozitiv ușor de folosit și accesat, prin comandă vocală, chiar și în traficul aglomerat. Prin Volkswagen Car-Net lumea se mișcă o dată cu dumneavoastră.

seeMore

Aplicaţia Volkswagen seeMore vă permite să descoperiţi informaţii interactive cu şi despre Volkswagen, sub formă de imagini, coduri QR, spot-uri radio şi TV. Oriunde vedeţi iconiţa Volkswagen seeMore Icon, sunt ascunse informaţii adiţionale interesante şi atractive. Descoperiți performanța de sub designul impresionant și detaliile de care aveți nevoie pentru a vă bucura de toate calitățile automobilului dumneavoastră Volkswagen. Cu Volkswagen seeMore, plăcerea condusului aduce noutate în fiecare zi.

maps+more

Aplicaţia Volkswagen "maps+more" pentru Android sau iOS vă arată care este drumul cel bun. 2D sau 3D: cu sistemul de navigaţie TomTom integrat, veţi ajunge rapid la destinaţie. Şi nu veţi evita doar blocajele din trafic, ci şi taxele de roaming în străinătate, datorită funcţiei de navigaţie off-line disponibilă prin Volkswagen maps more. Sistemul de navigație VW special conceput pentru eficiență în trafic și condus facil până la destinația dorită.