Inchidere meniu

Spaţiul ideal pentru aventuri. Tiguan Allspace.

 

Spaţiul ideal pentru aventuri.

De la drumurile virajate de munte, la autostrăzile de mare viteză: cu Tiguan Allspace vă simţiţi ca acasă, oriunde aţi fi. Suveran, puternic şi cu un stil unic.

Designul.

Flexibilitate şi estetică: designul modelului Tiguan Allspace subliniază cu eleganţă punctele forte ale acestui automobil, punând accent pe stil şi calitate.

Designul exterior

Designul exterior
Atrage privirile, emanând forţă.

Stârneşte cheful pentru mai mult: descoperiţi o nouă dimensiune a spaţiului în gama SUV-urilor compacte şi lăsaţi-vă cucerit de semnătura expresivă a luminilor, precum şi de numeroase alte elemente rafinate de design.

Detalii

 

Designul interior

Designul interior.
Spaţiu generos, în care vă veţi simţi ca acasă!

Va fi noul dumneavoastră loc preferat! Limbajul clar al formelor creează la interiorul modelului Tiguan Allspace o atmosferă plăcută, sesizabilă din prima clipă. 

Detalii

 

Plafonul panoramic

Plafonul panoramic
Mai multă libertate. În toate sensurile.

Trapa panoramică opţională este rabatabilă şi glisantă și asigură o atmosferă luminoasă şi generoasă la interior, precum şi o panoramă încântătoare, graţie dimensiunilor sale generoase. Elementul frontal din sticlă poate fi deschis, ridicat şi coborât electric.

Detalii

 

Tehnologia LED

Farurile cu LED
Vă asigură o mai bună vizibilitate. Şi atrag privirile celorlalți.

Designul inovator face ca Tiguan Allspace să fie o apariţie inconfundabilă - şi farurile şi blocurile optice spate cu LED opţionale confirmă clar acest fapt. Iar cu Dynamic Light Assist, le veţi sări în ochi, celor care vin din sens opus, dar doar prin prisma designului.

Detalii

 

Jante

Jantele
Design atractiv.

Tiguan Allspace oferă numeroase trăsături de design ieşite din comun. Patru dintre acestea constau în jantele sale. Acestea se integrează perfect în designul maşinii şi îi influenţează caracterul, definind detalii masculine, sportive, dinamice sau elegante, după cum preferați dumneavoastră.  

Detalii

 

Pachetul Off-road

Pachetul Off-road
Mai multă diversitate în cotidian.

Dotările opţionale adiţionale vă ajută să vă bucuraţi şi mai mult de Tiguan Allspace, inclusiv în afara drumurilor bătătorite.

Detalii

 

Liniile de echipare

Savurați experiența Tiguan Allspace.

Conectivitate.

Poate că trebuie să vorbiţi la telefon în timp ce conduceţi sau aveţi nevoie de informaţii actuale sau de ajutorul navigaţiei pentru a ajunge la destinaţie sau poate doriţi pur şi simplu să ascultaţi muzică: Tiguan Allspace vă oferă diferite posibilităţi de a utiliza cele mai moderne tehnologii - simplu şi confortabil.

Car-Net "Security & Service"
Car-Net "Guide & Inform"
Car-Net App-Connect
Sisteme radio şi de navigaţie
App-Connect Cam-Connect

Car-Net "Security & Service"
Servicii utile atât în situaţiile cotidiene, cât şi în cazurile de urgenţă.

Cu serviciile opţionale Car-Net Security & Service2, aveţi mereu la dispoziţie toate datele importante despre automobil. În cazul unui accident, serviciul de apel de urgenţă iniţiază o conexiune telefonică cu centrala de urgenţe a mărcii Volkswagen. Datorită senzorilor de impact, vor fi transmise automat locul în care vă aflaţi şi datele automobilului şi, de asemenea, vor fi informate serviciile de urgenţă. Dar puteţi raporta şi manual un accident pe care l-aţi observat în trafic, folosind butonul de pe modulul compus din trei taste.

Car-Net "Guide & Inform"
Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi util - la fel şi în maşină. Puteţi fi, de exemplu, în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic. Sau vă puteţi planifica din timp călătoriile. Serviciile on-line opţionale Car-Net Guide & Inform3 vă oferă însă şi mai multe funcţii.

Car-Net App-Connect
Folosiți aplicaţiile şi la bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen.

App-Connect4: trei tehnologii inovatoare, cu care puteţi folosi aplicaţiile smartphone-ului de pe touchscreen-ul sistemului multimedia al maşinii: MirrorLinkTM, Android AutoTM de la Google și Apple CarPlayTM.

Sisteme radio şi de navigaţie.
Cel mai bine este să vă puteţi alege chiar dumneavoastră copilotul.

La bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen, dumneavoastră sunteţi persoana care ia deciziile. Pentru aceasta, vă stau la dispoziţie, spre alegere, două sisteme radio cu difuzoare excelente, cu tehnologie cu operare facilă şi cu numeroase posibilităţi de conectare a dispozitivelor externe. Sau puteţi opta pentru unul dintre cele două sisteme de navigaţie, care vă îndeplinesc toate dorinţele în domeniul multimedia.

App-Connect Cam-Connect
Deschide noi perspective.

Nu doar de pe locurile din faţă sunt multe de descoperit, ci uneori şi de pe banchetă. Pentru a avea şi acolo totul sub control, inclusiv în timp ce conduceţi, puteţi vedea pe ecranul sistemului radio sau de navigaţie imaginile statice capturate de camera dumneavoastră GoPro®, în combinaţie cu sistemul opţional „Car-Net App-Connect“.

Sisteme de asistenţă.

Echipat cu tehnologii inteligente şi cu sisteme opţionale de asistenţă a şoferului destinate evitării accidentelor, Tiguan Allspace vă va ajuta inclusiv în situaţiile critice. Pentru un nivel ridicat, liniştitor de siguranţă.

Sisteme de asistenţă

Area View

Inapoi la overview

Preventiv. În toate sensurile.

Manevre de ieşire din parcare în oraşul aglomerat sau manevre dificile pe teren accidentat: n-ar fi frumos, în astfel de situaţii cu vizibilitate restrânsă, dacă aţi putea vedea tot ce se află în jurul maşinii dumneavoastră? Cele patru camere video ale funcţiei opţionale Area View vă permit acest lucru.

Lane Assist

Inapoi la overview

Pe drumul cel bun.

Drum lung și monoton, benzi de rulare care se îngustează şi şosele strâmte: în astfel de situaţii, concentrarea şoferului scade. De aceea, asistentul de menţinere a benzii de rulare Lane Assist vă ajută să monitorizaţi mai bine astfel de situaţii şi să reduceţi la minimum riscurile.

Trailer Assist

Inapoi la overview

Manevre facile de parcare. Chiar şi cu o remorcă mare.

La manevrele cu remorcă, automobilul poate prelua controlul direcţiei în locul dumneavoastră. Sistemul opţional pentru manevrarea remorcii, Trailer Assist, vă ajută la greu.

Dynamic Light Assist

Inapoi la overview

Sclipiri. Chiar și pe întuneric.

Noaptea, luminile de drum vă ajută să vedeţi mai departe. Dar este obositor să aprindeţi şi să stingeţi mereu faza lungă. De aceea, sistemul opţional Dynamic Light Assist estompează parţial luminile de drum, unde și când este cazul.

Asistentul pentru parcare

Inapoi la overview

Manevre relaxate de parcare. La simpla apăsare a unui buton.

Tiguan Allspace vă duce la destinaţie, conducându-vă chiar până pe locul de parcare. Asistentul opţional Park Assist monitorizează ambele margini ale drumului din mers. Când găseşte un loc de parcare potrivit, controlează automat direcţia, pentru a aduce maşina pe locurile de parcare paralele şi perpendiculare şi are chiar capacitatea de a direcţiona maşina la ieșirea de pe locul de parcare.

Asistentul pentru ambuteiaje

Inapoi la overview

Relaxare automatizată. Chiar și în ambuteiaje.

În traficul îngreunat, asistentul opţional pentru ambuteiaje, Traffic Jam Assist, monitorizează celelalte autovehicule din apropiere şi reacţionează autonom, menţinând banda, accelerând şi frânând, în anumite limite și condiții. Când traficul se blochează, automobilul se opreşte şi poate porni din nou automat de pe loc, într-o anumită perioadă de timp predefinită. Toate acestea sunt posibile datorită funcţionării în tandem a tempomatului adaptiv ACC cu asistentul de menţinere a benzii de rulare Lane Assist. Asistentul pentru ambuteiaje vă ajută în situaţiile stresante din traficul îngreunat şi poate astfel să contribuie la evitarea accidentelor caracteristice congestiilor de pe şosea.

Confortul.

Terenul nou presupune de multe ori să vă ieșiți din zona de confort. Cu atât mai important este ca drumul într-acolo să fie confortabil. Cu interiorul său generos şi numeroşii asistenţi pentru confort, Tiguan vă va face fiecare călătorie mult mai plăcută.

Portbagajul cu funcţia Easy Open
DYNAUDIO Excite Surround
Scaunul ergoActive
Active Info Display
Display-ul head-up

Portbagajul cu funcţia Easy Open.
Se deschide și se închide simplu și confortabil.

Cu „Easy Open“, călătoria relaxată începe încă înainte de a porni la drum. Dacă, de exemplu, doriţi să aşezaţi bagajele grele în portbagaj, nu trebuie să le lăsaţi jos pentru a căuta cheia, ci o scurtă mişcare a piciorului sub bara de protecţie din spate este suficientă pentru a deschide automat hayonul electric.
Hayonul poate fi apoi din nou închis, la fel de simplu şi confortabil: trebuie doar să apăsaţi butonul de pe interior. Hayonul se închide abia când vă îndepărtaţi cu cheia de partea din spate a maşinii sau după 20 de secunde de inactivitate.

DYNAUDIO Excite Surround
Pentru experienţe sonore perfecte.

Vă puteţi imagina că muzica ar putea suna mai bine în maşină, decât acasă din sistemul de sunet HiFi? Sistemul opţional de sunet DYNAUDIO Excite Surround este reglat corespunzător caracteristicilor acustice ale automobilului, asigurând astfel un sunet superior tuturor aşteptărilor.. chiar dacă sunteţi obişnuit cu sunetul high-end de înaltă calitate.

Scaunul ergoActive.
Cu ochii pe şosea și cu spatele relaxat.

Scaunul opţional ergoActive cu certificat AGR asigură un nivel optim de confort şi vă susţine coloana vertebrală la drum. Alături de reglajele înclinării şezutului şi adâncimii, scaunul dispune și de un suport lombar ajustabil electric în 4 direcţii, cu funcţie electrică de masaj.

Active Info Display
Se adaptează la dumneavoastră.

Vitezometru, turometru, kilometraj: cu sistemul opţional Active Info Display, aveţi toate aceste informaţii mereu în câmpul vizual imediat, plus multe alte date. Și ai mult, puteţi configura afișajul punând accentul pe informaţiile care vă interesează cel mai mult în respectivul moment.

Display-ul head-up
Totul la vedere. Până la destinaţie.

Mereu informat, fără a fi distras: când şoferul apăsă un buton, ecranul opţional „head-up“ iese din planşa de instrumente şi aduce în câmpul vizual direct al şoferului informaţii precum viteza şi datele de navigaţie.

Driving Experience.

Indiferent de locul în care se va afla următoarea dumneavoastră destinaţie: motoarele puternice cu tehnologia opţională 4MOTION vă vor aduce în aproape orice loc de pe hartă. Dar dumneavoastră veţi deţine mereu controlul, pe orice drum. Pentru că sistemul opţional 4MOTION Active Control face ca Tiguan Allspace să fie mereu optim pregătit pentru orice teren.

Funcția de selectare a modului de condus.

Bună-dispoziţie în orice situaţie. Indiferent de ceea ce se află dedesubt.

Cu această dotare opţională puteţi alege oricând modul optim de condus: Normal, Eco, Sport, Confort sau Individual. Reglajele motorului şi ale transmisiei, precum şi răspunsul anumitor sisteme de asistenţă vor fi astfel adaptate optim situaţiei curente.

Detalii

4MOTION

Rămâneţi cu roţile pe pământ.

Doriţi să puteţi avansa cu tracţiune optimă inclusiv pe teren accidentat şi umed? Cu tracţiunea integrală permanentă 4MOTION oferită ca dotare opţională veţi putea face acest lucru aproape peste tot.

Detalii

Motoarele

Mai multă eficienţă.

Indiferent de motorul pentru care veţi opta: toate motorizările oferite pentru Tiguan Allspace sunt extrem de eficiente şi fiabile pentru utilizarea zilnică.

Detalii

4MOTION Active Control

Echilibrat.

Fie autostradă sau drumuri înzăpezite de munte: cu sistemul opţional 4MOTION Active Control aveţi la dispoziţie diferite moduri de condus, adaptate la condiţiile curente.

Detalii

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen