Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Polo GTI Sportivul de şosea.

Motor turbo cu transmisie manuală şi automată cu două ambreiaje.

Şi o maşină poate da dependenţă. Polo GTI poate face acest lucru în doar 6,7 secunde. De atât are nevoie pentru a accelera cu cei 192 CP ai săi de la 0 la 100 km/h. Şi arată la fel de rapid precum este graţie noului design  al secţiunii frontale şi al grilei radiatorului, a pragurilor exterioare, precum şi a inscripţie sale caracteristice GTI. 

La o privire mai atentă se vor evidenția şi alte detalii în. De exemplu, farurile cu aşa-numita linie Tornado roşie care străbate întreaga secţiune frontală. Precum şi farurile opţionale cu LED. Acestea generează o lumină mai asemănătoare cu cea naturală în comparaţie cu farurile xenon şi sunt mai eficiente. De asemenea, Volkswagen Polo GTI dispune şi de proiectoare de ceaţă şi de bare de protecţie sport, cu splitere în dreapta şi în stânga.

Îşi lasă concurenţii în urmă.

Cine se joacă cu pedala sa de acceleraţie, aude imediat cât de mare este puterea de sub capotă. Cine se uită la el, îşi dă seama pe loc de acest lucru. Pentru că nu doar inscripţia GTI îi marchează caracterul sportiv, ci şi terminaţiile duble cromate ale sistemului de eşapament, eleronul, blocurile optice spate, precum şi difuzorul negru gloss din spate. După cum bine puteţi vedea: caracterul  se observă în fiecare detaliu.

Nimeni nu rămâne rece.

Polo GTI aduce plăcerea condusului la un cu totul alt nivel.  Bordul cu scaune sport de top cu tapiţerie textilă Clark, pedalier din aluminiu, precum şi planşa de instrumente în stil GTI  aminteşte de fratele său mai mare. Volanul sport multifuncţional, decorul cromat specific modelelor GTI, levierele schimbătorului şi frânei de mână și alte detalii adiţionale sunt îmbrăcate în piele şi prevăzute cu elegante cusături decorative de culoare roşie. Un singur lucru nu veţi găsi cu siguranţă niciodată: plictiseala.

Sportivitatea se află la doar un buton distanţă.

Şasiul opţional Sport Select cu Sport Performance Kit

Press Play: Când doriţi să simţiţi experienţele intense oferite de şasiul opţional Sport Select cu Sport Performance Kit, trebuie doar să apăsaţi un buton. Șasiul va avea reglaje mai rigide, direcţia va deveni mai precisă, iar sunetul motorului, precum şi transmisia vor deveni mai sportive. Pe scurt: Ţineţi-vă bine!

Galerie de imagini

Bunul gust nu poate fi imitat. Trebuie să fie înnăscut.

 

 

Paşii următori