Confort ridicat, datorită sistemelor avansate de navigaţie.

Sistemul de navigaţie Discover Pro cu Car-Net App-Connect inclus în echiparea standard poate fi operat absolut intuitiv, cu ajutorul touchscreen-ului TFT color acoperit cu sticlă, cu diagonala de 23,4 cm (9,2 inchi) şi cu senzori de proximitate, plus inovatoarea funcţie de control prin intermediul gesturilor. Numeroase puncte din meniu pot fi accesate prin simpla executare a unor gesturi. Sistemul cu o memorie liberă de 10 GB dispune şi de material cartografic instalat pentru Europa, de 8 difuzoare, recepţie radio FM şi unitate DVD, care poate reda muzică şi din formatele MP3, AAC şi WMA. Două slot-uri pentru carduri SD, un conector AUX-IN şi două interfeţe USB, precum şi o interfaţă de telefonie prin Bluetooth completează optim gama de dotări multimedia.

Dispozitivul de navigaţie cel mai avansat şi complex este Discover Premium şi are un ecran de 38 cm (14,9 inchi). Ecranul face parte din Innovision Cockpit, fiind integrat într-un panou de sticlă curbat şi orientat spre şofer, care începe de la zona ceasurilor de bord şi se extinde până la consola centrală. Sistemul acesta fără butoane vă permite operarea confortabilă prin comandă vocală, prin gesturi sau prin atingere, la fel ca un smartphone.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Touareg