Deschide opţiuni inedite.

Easy Open/Close

Se întâmplă atât de des să ne aflăm în faţa portbagajului, încărcaţi cu plase și cutii şi să nu avem nicio mână liberă pentru a deschide hayonul! Funcţia practică "Easy Open" (opţională) vă permite să deschideţi hayonul fără să fiţi nevoit să puneţi jos ceea ce aveţi în mână. Când purtaţi asupra dumneavoastră, de exemplu în buzunar, cheia automobilului, o scurtă mişcare cu piciorul sub partea din spate a maşinii este suficientă pentru a descuia şi deschide hayonul.

Hayonul poate fi apoi din nou închis, foarte simplu şi confortabil: trebuie doar să apăsaţi butonul de pe interior. Hayonul se închide abia când vă îndepărtaţi cu cheia de partea din spate a maşinii sau după 20 de secunde de inactivitate. Astfel, călătoria începe şi se termină în deplin confort.¹

* Vă rugăm să fixaţi întotdeauna bagajele în mod adecvat.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu
Start Video

Acum la distribuitorul dumneavoastră Volkswagen. Noul Touareg.