Sala de concerte de pe şosea.

DYNAUDIO

Specialistul audio DYNAUDIO furnizează echipamente audio pentru cele mai bune studiouri din lume. Cu sistemul de sunet "DYNAUDIO Confidence", Touareg devine o sală de concerte pe roţi, căci sunetul 7.1 Dolby-Surround-Sound este asigurat de 4 difuzoare de înalte, 2 difuzoare de sunete medii, 4 de joase, 2 pentru efecte, 1 centerspeaker şi un subwoofer, iar puterea sistemului este de 730 de waţi. Să nu vă miraţi dacă nimeni nu va mai dori să coboare din maşină. Nici măcar atunci când aţi ajuns la destinaţie.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu
Start Video

Acum la distribuitorul dumneavoastră Volkswagen. Noul Touareg.