Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Tiguan Allspace

Spaţiul ideal pentru aventuri. De la drumurile virajate de munte, la şoselele de coastă: cu Tiguan Allspace vă simţiţi ca acasă, oriunde aţi fi. Suveran, puternic şi cu un stil unic.

Dekor setzt zu einem späteren Zeitpunkt ein.

Design. Flexibilitate şi estetică: designul modelului Tiguan Allspace subliniază cu eleganţă punctele forte ale acestui automobil, punând accent pe stil şi calitate.

Designul exterior
Designul interior
Plafonul panoramic
Tehnologia LED
Jante
Pachetul Off-road
Atrage privirile, emanând forţă.

Stârneşte cheful pentru mai mult: descoperiţi o nouă dimensiune a spaţiului în domeniul SUV-urilor compacte şi lăsaţi-vă cucerit de semnătura expresivă a luminilor, precum şi de numeroase alte elemente rafinate de design.

Spaţiu generos, în care vă veţi simţi ca acasă!

Noul dumneavoastră loc preferat? Limbajul clar al formelor creează la interiorul modelului Tiguan Allspace o atmosferă plăcută, sesizabilă din prima clipă. 

Mai multă libertate. Spre toate punctele cardinale.

Trapa panoramică opţională, rabatabilă şi glisantă, asigură o atmosferă luminoasă şi generoasă la interior şi o panoramă încântătoare, graţie dimensiunilor sale generoase. Elementul frontal din sticlă poate fi deschis, ridicat şi coborât electric. Iar dacă stelele sau luminile oraşului nu luminează destul de puternic, interiorul este scăldat într-o lumină plăcut estompată. 

Asigură o mai bună vizibilitate. Şi atrage privirile.

Designul inovator face ca Tiguan Allspace să fie o apariţie inconfundabilă - şi farurile şi blocurile optice spate cu LED opţionale confirmă clar acest fapt. Iar cu Dynamic Light Assist, le veţi sări în ochi, celor care vin din sens opus, dar doar datorită designului.

Design atractiv. Şi dinamic.

Tiguan Allspace oferă numeroase trăsături de design ieşite din comun. Patru dintre acestea constau în jantele sale. Acestea se integrează perfect în designul maşinii şi îi influenţează caracterul, definind detalii masculine, sportive, dinamice sau elegante.

 

Mai multă diversitate în cotidian.

Dotările opţionale adiţionale vă ajută să vă bucuraţi şi mai mult de Tiguan Allspace, inclusiv în afara drumurilor bătătorite.

Dekor setzt zu einem späteren Zeitpunkt ein.

1. Abbildung zeigt optionale R-Line Umfänge. Diese setzen zu einem späteren Zeitpunkt ein. Über den genauen Termin informiert Sie gerne Ihr Volkswagen Partner.

Conectivitate. Poate că trebuie să vorbiţi la telefon în timp ce conduceţi sau aveţi nevoie de informaţii actuale sau de ajutorul navigaţiei pentru a ajunge la destinaţie sau poate doriţi pur şi simplu să ascultaţi muzică: Tiguan Allspace vă oferă diferite posibilităţi de a utiliza cele mai moderne tehnologii - simplu şi confortabil.

Car-Net "Security & Service"
Car-Net "Guide & Inform"
Car-Net App-Connect
Sisteme radio şi de navigaţie
App-Connect Cam-Connect

Deschide noi perspective. Inclusiv la interior.

Cu serviciile opţionale Car-Net "Security & Service"²⁾,  aveţi mereu la dispoziţie toate datele importante despre automobil. În cazul unui accident, serviciul de apel de urgenţă iniţiază o conexiune telefonică cu centrala de urgenţe a mărcii Volkswagen. Datorită senzorilor de impact, vor fi transmise automat locul în care vă aflaţi şi datele automobilului şi, de asemenea, vor fi informate serviciile de urgenţă. Dar puteţi raporta şi manual un accident pe care l-aţi observat în trafic, folosind butonul de pe modulul compus din trei taste.

 

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi util - la fel şi în maşină. Puteţi fi, de exemplu, în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic. Sau vă puteţi planifica din timp călătoriile. Serviciile on-line opţionale "Car-Net Guide & Inform"³⁾ vă oferă însă şi mai multe funcţii.

Folosiți aplicaţiile şi la bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen.

App-Connect⁴⁾ - trei tehnologii inovatoare cu care puteţi folosi aplicaţiile smartphone-ului de pe touchscreen-ul sistemului multimedia al maşinii: MirrorLink™, Android Auto™ de la Google şi Apple CarPlay™.

 

Cel mai bine este să vă puteţi alege chiar dumneavoastră copilotul.

La bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen, dumneavoastră sunteţi persoana care ia deciziile. Pentru aceasta, vă stau la dispoziţie, spre alegere, două sisteme radio cu difuzoare excelente, cu tehnologie cu operare facilă şi cu multe posibilităţi de conectare a dispozitivelor externe. Sau puteţi opta pentru unul dintre cele două sisteme de navigaţie, care vă îndeplinesc toate dorinţele în domeniul multimedia.

Deschide noi perspective. Chiar şi la interior.

Nu doar de pe locurile din faţă sunt multe de descoperit, ci uneori şi de pe banchetă. Pentru a avea şi acolo totul sub control, inclusiv în timp ce conduceţi, puteţi vedea pe ecranul sistemului radio sau de navigaţie imaginile statice capturate de camera dumneavoastră GoPro®, în combinaţie cu sistemul opţional "Car-Net App-Connect".

Sisteme de asistenţă Echipat cu tehnologii inteligente şi cu sisteme opţionale de asistenţă a şoferului destinate evitării accidentelor, Tiguan Allspace vă va ajuta inclusiv în situaţiile critice. Pentru un nivel ridicat, liniştitor de siguranţă.

Area View
Lane Assist
Trailer Assist
Dynamic Light Assist
Asistentul pentru parcare
Asistentul pentru ambuteiaje

Anticipativ. În toate privinţele.

Manevre de ieşire din parcare în oraşul aglomerat sau manevre dificile pe teren accidentat: n-ar fi frumos, în astfel de situaţii cu vizibilitate restrânsă, dacă aţi putea vedea tot ce se află în jurul maşinii dumneavoastră? Cele patru camere video ale funcţiei opţionale Area View vă permite acest lucru.

Pe drumul cel bun. Inclusiv pe şosea.

Drum lung monoton, benzi de rulare care se îngustează şi şosele strâmte: în astfel de situaţii, concentrarea şoferului scade. De aceea, asistentul de menţinere a benzii de rulare Lane Assist vă ajută să monitorizaţi mai bine astfel de situaţii de deplasare şi să reduceţi la minimum riscurile.

Manevre facile de parcare. Chiar şi cu o remorcă mare.

La manevrele cu remorcă, automobilul poate prelua controlul direcţiei, în locul dumneavoastră. Sistemul opţional pentru manevrarea remorcii - Trailer Assist - vă ajută la greu.

Sclipiri. Inclusiv în întuneric.

Noaptea, luminile de drum vă ajută să vedeţi mai departe. Dar este obositor să aprindeţi şi să stingeţi mereu faza lungă. De aceea, sistemul opţional Dynamic Light Assist estompează parţial luminile de drum.

Manevre relaxate de parcare. La simpla apăsare a unui buton.

Tiguan Allspace vă duce la destinaţie, conducându-vă până la finiş. Asistentul opţional Park Assist monitorizează, în trecere, ambele margini ale drumului. Când găseşte un loc potrivit, controlează automat direcţia, pentru a aduce maşina pe locurile de parcare paralele şi perpendiculare şi are chiar capacitatea de a direcţiona maşina de pe locul de parcare.

Relaxare automată. Chiar şi în ambuteiaje.

În traficul îngreunat, asistentul opţional pentru ambuteiaje, Traffic Jam Assist, monitorizează celelalte autovehicule din apropiere şi reacţionează autonom, menţinând banda, accelerând şi frânând, în anumite limite ale sistemului. Când traficul se blochează, automobilul se opreşte şi poate porni din nou automat de pe loc, într-o anumită perioadă de timp predefinită. Este posibil datorită funcţionării în tandem a tempomatului adaptiv ACC (dotare opţională) cu asistentul de menţinere a benzii de rulare Lane Assist. Asistentul pentru ambuteiaje vă ajută în situaţiile stresante din traficul îngreunat şi poate astfel să contribuie la evitarea accidentelor caracteristice congestiilor de pe şosea.

Dekor setzt zu einem späteren Zeitpunkt ein.

Confort De cele mai multe ori, terenul nou înseamnă ieşirea din zona de confort. Cu atât mai important este ca drumul într-acolo să fie confortabil. Cu interiorul să generos şi numeroşii asistenţi pentru confort, Tiguan vă va face fiecare călătorie mult mai plăcută.

Portbagajul cu funcţia Easy Open
DYNAUDIO Excite Surround
Scaunul ergoActive
Active Info Display
Head-up Display

Deschidere facilă. Închidere facilă.

Cu sistemul opţional "Easy Open", călătoria relaxată începe încă înainte de a porni la drum. Aşezaţi bagajele grele în portbagaj, fără să căutaţi cheia: o scurtă mişcare cu piciorul sub spatele maşinii este suficientă pentru ca hayonul să se deschidă.
Închiderea este la fel de simplă, trebuie doar să apăsaţi butonul de pe interior. Hayonul se închide abia când vă îndepărtaţi cu cheia de partea din spate a maşinii sau după 20 de secunde.

 

Pentru experienţe sonore perfecte.

Vă puteţi imagina că muzica ar putea suna mai bine în maşină, decât acasă, din sistemul de sunet HiFi? Sistemul opţional de sunet DYNAUDIO Excite Surround este reglat corespunzător caracteristicilor acustice ale automobilului, asigurând astfel un sunet superior tuturor aşteptărilor. Chiar dacă sunteţi obişnuit cu sunetul high-end de înaltă calitate.

Cu ochii pe şosea. Cu spatele relaxat.

Scaunul opţional ergoActive⁶⁾ cu certificat AGR asigură un nivel optim de confort şi vă susţine coloana vertebrală la drum. Alături de reglajele înclinării şezutului şi adâncimii, scaunul dispune de un suport lombar ajustabil electric în 4 direcţii, cu funcţie electrică de masaj.

Se adaptează. Pentru dumneavoastră.

Vitezometru, turometru, kilometraj: cu sistemul opţional Active Info Display, aveţi toate aceste informaţii mereu în câmpul vizual imediat, plus multe alte date. De asemenea: puteţi pune accentul pe informaţiile care vă interesează cel mai mult în respectivul moment.

Totul la vedere. Până la destinaţie.

Mereu informat, fără a fi distras: când şoferul apăsă un buton, ecranul opţional "head-up" iese din planşa de instrumente şi aduce în câmpul vizual direct al şoferului informaţii precum viteza şi datele de navigaţie.

Dekor setzt zu einem späteren Zeitpunkt ein.

Călătorii de neuitat Indiferent de locul în care se va afla noua dumneavoastră destinaţie - motoarele puternice cu tehnologia opţională 4MOTION vă vor aduce în aproape orice loc de pe hartă. Dar dumneavoastră veţi deţine mereu controlul - pe orice drum. Pentru că sistemul opţional 4MOTION Active Control face ca Tiguan Allspace să fie pregătit mereu optim pentru orice teren.

Funcţia de selectare a modului de condus
4MOTION
4MOTION Active Control
Motoare

Mereu pe linia de plutire. Indiferent de ceea ce se află dedesubt.

Cu această dotare opţională puteţi alege oricând modul optim de condus: Normal, Eco, Sport, Confort sau Individual. Reglajele motorului şi ale transmisiei, precum şi răspunsul anumitor sisteme de asistenţă vor fi astfel adaptate situaţiei curente.

Rămâneţi cu roţile pe pământ.

Doriţi să puteţi avansa cu tracţiune optimă inclusiv pe teren accidentat şi umed? Cu tracţiunea integrală permanentă 4MOTION oferită ca dotare opţională veţi putea face acest lucru aproape peste tot.

Echilibrat.

Fie autostradă sau drumuri înzăpezite de munte: cu sistemul opţional 4MOTION Active Control aveţi la dispoziţie diferite moduri de condus, adaptate la condiţiile curente.

Mai multă eficienţă.

Dar indiferent de motorul pentru care veţi opta: toate motorizările oferite pentru Tiguan Allspace sunt extrem de eficiente şi fiabile pentru utilizarea zilnică.

Pașii următori

1. În imagini sunt redate şi dotări R-Line opţionale. Acestea intră mai târziu în producţie. Cu privire la termenul exact vă informează cu plăcere partenerul dumneavoastră Volkswagen.

2. Pentru utilizarea serviciilor Car-Net Security & Service, trebuie încheiat un contract online separat cu Volkswagen AG. Pentru a putea utiliza serviciile pe întreaga perioadă de valabilitate, clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrarea autovehiculului pentru a înregistra autovehiculul pe www.volkswagen.com/Car-Net. Serviciul de Apel de urgenţă este activat deja de la livrarea autovehiculului Disponibilitatea serviciilor Car-Net poate diferi de la o ţară la alta. Aceste servicii vă stau la dispoziţie pe perioada contractuală agreată şi pot fi supuse unor modificări de conţinut pe perioada contractuală. Pentru a utiliza aplicaţia gratuită Car-Net, aveţi nevoie de un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android şi de un card SIM cu opţiune de date cu un contract existent sau cu unul nou de telefonie mobilă încheiat cu un furnizor de servicii de telefonie mobilă. În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi sau trimiteţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale - mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Mai multe informaţii cu privire la Car-Net Security & Service vă sunt puse la dispoziţie pe www.volkswagen.com/Car-Net şi vă pot fi oferite de către distribuitorul dumneavoastră Volkswagen; informaţii cu privire la costurile serviciilor de telefonie mobilă vă poate oferi furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă.

3. Utilizarea serviciilor online mobile (Car-Net) este posibilă exclusiv în combinaţie cu dotările opţionale "Discover Media" şi "Discover Pro". De asemenea, aveţi nevoie de un dispozitiv mobil (de ex. un smartphone), care are capacitatea de a funcţiona ca hotspot WiFi mobil. Ca alternativă, în combinaţie cu interfaţa opţională pentru telefonul mobil "Business", poate fi utilizat un telefon mobil cu remote SIM Access Profile (rSAP) sau un card SIM cu opţiune de telefonie şi date. Serviciile Car-Net sunt disponibile doar cu un contract existent sau cu unul nou de telefonie mobilă încheiat cu un furnizor de servicii de telefonie mobilă şi doar în raza de acoperire a respectivei reţele de telefonie mobilă. În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale - mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Din cauza volumului de date necesar pentru utilizarea serviciilor online mobile Car-Net, vă recomandăm în mod expres să încheiaţi cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă un contract cu un abonament pentru traficul nelimitat de date!

Pentru utilizarea serviciilor Car-Net, trebuie încheiat on-line un contract separat cu Volkswagen AG. Clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrarea autovehiculului pentru a înregistra autovehiculul pe www.volkswagen.com/car-net.

Disponibilitatea serviciilor Car-Net poate diferi de la o ţară la alta. Aceste servicii vă stau la dispoziţie pe perioada contractuală agreată şi pot fi supuse unor modificări de conţinut pe perioada contractuală. Mai multe informaţii cu privire la Car-Net vă sunt puse la dispoziţie pe www.volkswagen.com/car-net şi vă pot fi oferite de către distribuitorul dumneavoastră Volkswagen; informaţii cu privire la costurile serviciilor de telefonie mobilă vă poate oferi furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă.

4. Disponibil exclusiv în combinaţie cu sistemul radio "Composition Media" sau sistemele de navigaţie "Discover Media" şi "Discover Pro". Volkswagen Car-Net App-Connect cuprinde tehnologiile MirrorLink™, funcţia Android Auto™ de la Google şi funcţia CarPlay™ de la Apple. Disponibilitatea acestor tehnologii poate diferi de la o ţară la alta. Car-Net "App-Connect"  este suportat deja de numeroase telefoane mobile şi Volkswagen colaborează strâns cu producători mari de smartphone pentru a încuraja larga răspândire a tehnologiilor Car-Net "App-Connect". Informaţii actuale cu privire la compatibilitatea telefoanelor mobile noi, respectiv disponibile deja pe piaţă, găsiţi la www.volkswagen.de/mobiltelefon

5. GoPro®: Camera GoPro® nu face parte din dotările din oferta pentru Touran şi trebuie achiziţionată separat. Funcţia descrisă este compatibilă cu următoarele versiuni: camera GoPro® Hero (3, 3+ sau 4). GoPro®, Hero, emblema GoPro® şi emblema GoPro® Be a Hero sunt mărci sau mărci înregistrate ale GoPro®.