Dacă doriţi, puteţi să ascultaţi doar radio.

Sistemul radio „Composition Colour”

Sistemul radio Composition Colour cu display glass color de 16,5 cm poate fi utilizat la fel de simplu ca un smartphone. Doar că oferă mai multe funcţii, incluzând un slot pentru carduri SD şi având capacitatea de a reda fişiere MP3 şi WMA. Composition Colour mai dispune şi de 4 difuzoare excelente în faţă. Totul este inclus în echiparea standard începând cu linia de dotarea Comfortline.

Toate sistemele multimedia oferite de Polo sunt orientate spre şofer şi au comenzile dispuse în mod inteligent pe planşa de instrumente. Gurile de ventilaţie se află sub display-ul poziţionat mai sus. Astfel au fost optimizate ergonomia şi vizibilitatea.

Dacă doriţi, puteţi să ascultaţi doar radio.

Sistemul radio „Composition Media”

Preferaţi un display mai mare şi o unitate CD compatibilă MP3 şi WMA, plus 6 difuzoare? Atunci sistemul opţional Composition Media este însoţitorul dumneavoastră potrivit în călătorii. Având un touchscreen de 20,3 cm cu design glass, dispune de toate funcţiile sistemului Composition Colour, plus interfaţă Bluetooth pentru mai multe telefoane şi conexiune USB.

Închide

Noul Polo

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă