VW e-Golf: Sistemul de propulsie electrică

 

Motorul puternic, aproape complet silenţios al noului e-Golf este o dovadă impresionantă a performanţelor de care sunt capabile motoarele electrice actuale. Puterea maximă de 100 kW şi cuplul de 290 Nm încă de la prima rotaţie a motorului - acestea sunt valori care vorbesc de la sine. Astfel este posibilă accelerarea impresionantă de la 0 la 100 km/h în doar 9,6 secunde şi mai departe, până la viteza maximă de 150 km/h. Pentru sprintul de la 0 la 60 km/h veţi avea nevoie chiar de numai 4,2 secunde.

Iar frânând puteţi mări autonomia automobilului dumneavoastră e-Golf. Dumneavoastră decideţi cât de intensă să fie recuperarea energiei de frânare, alegând un anume mod de recuperare: de la decelerarea maximă cu recuperarea maximă a energiei de frânare şi până la decelerarea minimă cu recuperarea redusă a energiei.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

e-Golf e-Voluţia automobilului continuă.