Ce este WLTP?

Cât consumă un autovehicul? Volkswagen poate răspunde acum mult mai precis la această întrebare, având în vedere ciclul de conducere nou, standardizat, WLTP. Noul ciclu de testare pentru măsurarea consumului de combustibil este adaptat mai precis la condusul în condiţii de zi cu zi. Începând cu septembrie 2017, acesta va înlocui ciclul precedent, NEDC.

WLTP este abrevierea pentru Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure, adică Procedura armonizată la nivel mondial de testare a autovehiculelor  ușoare. Această procedură armonizată la nivel internaţional pentru autovehiculele uşoare descrie o nouă metodă de testare pentru determinarea consumului de combustibil al autovehiculelor. Această procedură are la bază date reale de condus, înregistrate la nivel mondial. Pe viitor, va ajuta la simularea condusului realist, chiar şi în condiţii de laborator. De aceea, WLTP nu ia în considerare doar diverse situaţii şi viteze, ci şi diferitele versiuni de echipare şi clase de greutate.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noile standarde pentru valorile de consum.