Veţi fi privit cu alţi ochi.

Luminile

Pentru că suntem văzuţi după cum ne prezentăm. Un fapt cât se poate de real privind luminile modelului T-Roc. În echiparea sa standard sunt incluse luminile de zi, care se prezintă în poziţie proeminentă, fiind montate în bara din faţă. Funcţia de semnalizare a fost integrată în luminile de zi, atrăgând astfel în mod deosebit atenţia când schimbaţi banda sau viraţi. Astfel, luminile de zi reprezintă unul dintre elementele care îşi pun cel mai puternic amprenta asupra designului modelului T-Roc. În combinaţie cu farurile cu halogen, care sunt incluse în dotarea standard, luminile de zi desenează un design liniar compact. Dacă optaţi însă pentru farurile cu LED (dotare standard pentru T-Roc Sport), privirile vor fi imediat atrase de designul inelar atractiv.

 Dar şi în partea din spate, T-Roc se prezintă cu o semnătură luminoasă ieşită din comun, desenată de LED-uri. T-Roc Sport are carcase roşii închis la blocurile optice din spate.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

T-Roc.