Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Specialistul Volkswagen în accidente

Volkswagen acordă o importanță deosebită siguranței rutiere. Din acest motiv, automobilele Volkswagen sunt dotate cu numeroase sisteme de siguranță activă, cu rolul de a preveni producerea unui accident, şi de asemenea, cu sisteme de siguranță pasivă, care asigură protecția optimă a pasagerilor în cazul unui impact.

Pentru creşterea nivelului de siguranță activă, Volkswagen a introdus două sisteme noi pentru platforma A7: sistemul de asistare a menținerii benzii de mers (Lane Assist VW) şi sistemul adaptiv de menținere a vitezei (Adaptive Cruise Control). Totodată, două sisteme noi contribuie la menținerea siguranței pasive: sistemul de prevenire a coliziunilor multiple şi caroseria modulară.

Când un automobil Volkswagen este implicat într-un accident, este vital ca acesta să fie reparat corespunzător, pentru a oferi acelaşi grad de siguranţă pasivă şi pe viitor. O astfel de reparație este posibilă în service-urile autorizate Volkswagen, deoarece aici sunt respectate standardele riguroase impuse de către Volkswagen.

Pentru a asigura respectarea standardelor producătorului în reţeaua de service-uri autorizate Volkswagen, Porsche România a implementat o serie de măsuri, printre care se numără: şcolarizarea personalului productiv în sistemul certificat de către producător, cu ajutorul instructorilor certificați, utilizarea echipamentelor de service recomandate de către producător, folosirea documentației de reparație şi a informațiilor tehnice actualizate şi realizarea reparaţiilor de caroserie cu piese originale Volkswagen.

Piesele originale Volkswagen menţin valoarea automobilului şi se potrivesc fiecărui model, asigurând astfel timpi de reparaţie reduşi. Acestea sunt fiabile şi au o calitate ridicată. În plus, piesele originale Volkswagen au o durată de utilizare mare, ceea ce presupune un raport calitate-preţ bun, dacă avem în vedere întreaga durată de viaţă a automobilului. Pentru reparații durabile și de calitate alegeți service-urile autorizate Volkswagen.