VW Passat:  "Trailer Assist"

 

Manevrele cu remorca pot deveni o încercare de răbdare pentru cei fără experienţă, pentru că nu întotdeauna remorca se deplasează aşa cum ne aşteptăm; mai ales pentru că drumul ales este vizualizat în oglindă. Hotărâtor pentru deplasarea cu spatele este unghiul de bracare: asistentul opţional de manevrare a remorcii "Trailer Assist" preia direcţia pentru dumneavoastră. Cuplaţi întâi treapta de marşarier, apăsaţi butonul pentru asistentul la parcare şi introduceţi direcţia dorită a remorcii prin intermediul butonului de reglare a oglinzii. Modelul Passat va vira automat, în timp ce dumneavoastră sunteţi responsabil pentru schimbarea treptelor, acceleraţie şi frâne. Păstraţi, deci, în orice moment controlul.

*Vă rugăm să aveți în vedere că toate sistemele acționează în anumite limite tehnice și că în continuare se impune ca șoferul să conducă preventiv și cu precauție.

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Passat. La fel de avansat ca tine.