O personalitate puternică şi dinamică.

Touareg R-Style vă oferă diferite dotări foarte speciale care îi accentuează designul exterior sportiv. Cu acestea cu siguranţă veţi impresiona pe toată lumea, oriunde vă veţi face apariţia.

La exterior atrag atenţia barele de protecţie marcante din faţă, cu designul în forma literei C, specific modelelor R-Line, plus emblema R-Line de pe grila radiatorului. Aplicaţiile de pe uşi au, de asemenea, designul caracteristic gamei R-Line, iar evazările pasajelor roţilor sunt vopsite în culoarea caroseriei. Acestea, alături de difuzorul negru gloss cu terminaţiile cromate ale sistemului de evacuare conferă modelului Touareg R-Style o alură plină de forţă.

Dotările de la interiorul versiunii Touareg R-Style conving de la prima privire şi apoi încă o dată din nou, la prima atingere. De exemplu, volanul multifuncţional cu funcţie de încălzire, îmbrăcat în piele şi cu emblema R-Line. Sau inserţiile decorative din aluminiu Silver Wave. Designul progresist este accentuat de pragurile uşilor care au emblema R-Line în faţă şi care sunt iluminate în combinaţie cu pachetul Ambiente. Accente speciale sunt date şi de pedalierul şi suportul pentru picior cu finisaj din oţel inoxidabil.

Scaunele opţionale Confort acoperite cu piele Savona* au două nuanţe şi detalii din piele ecologică Carbon Style, asigurând un look şi mai dinamic. Dar şi tapiţeria opţională din piele ecologică Vienna** cu cusături decorative Crystal Grey este deosebit de atractivă. În ambele variante, scaunele din faţă poartă emblema R-Line. De asemenea, dacă optaţi pentru aceste versiuni, la interior plafonul va fi negru, iar cusăturile decorative vor avea nuanţa Crystal Grey. Astfel, panoul de instrumente, volanul multifuncţional, cotiera centrală şi schimbătorul de viteze vor avea un design şi mai sportiv, potrivit liniei de echipare R-Style. 

Pachetul opţional R-Line Exterior disponibil pentru liniile de echipare Atmosphere şi Elegance subliniază caracterul atletic ale automobilului dumneavoastră Touareg. În pachet sunt incluse dotări din gama R-Line pentru exterior, potrivite celor care doresc să impresioneze cu un exterior deosebit de dinamic.

 

*Secţiunile centrale şi secţiunile interioare ale părţilor laterale sunt acoperite cu piele ecologică Savona

 **Secţiunile centrale şi secţiunile interioare ale părţilor laterale sunt acoperite cu piele ecologică Vienna

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Touareg