Centrala de comandă fără butoane.

Pentru prima dată într-un Volkswagen, planşa digitală de instrumente, aşa-numitul Digital Cockpit, împreună cu ecranul sistemului de infotainment sunt poziţionate în spatele unui panou curbat din sticlă (aşa-numitul curved display). Pe scurt: Innovision Cockpit. Posibilitatea de a controla funcţiile prin atingere, voce şi gesturi permite utilizarea deosebit de facilă, nemaifiind nevoie de butoane mecanice, butoane rotative sau taste. Ecranul imens este utilizat pentru redarea a numeroase funcţii prin intermediul unor grafici şi animaţii atractive. Puteţi personaliza ecranul de start cu fotografiile şi funcţiile preferate. Puteţi mări anumite afişaje cu funcţia zoom, ceea ce nu era posibil la ceasurile de bord şi ecranele clasice.

 Innovision Cockpit este compus din Digital Cockpit, sistemul multimedia Discover Premium, interfaţa Business pentru telefonie cu funcţie inductivă de încărcare pentru smartphone-uri şi 4 mufe USB. Aplicaţia integrată Car-Net App-Connect vă permite să folosiţi aplicaţiile smartphone-ului pe ecranul tactil de mari dimensiuni. Astfel sunt suportate toate cele trei sisteme importante: MirrorLink®, Apple CarPlay™ şi Android Auto™. De asemenea, pasagerii dumneavoastră pot controla şi ei funcţiile multimedia în timpul călătoriilor, folosindu-şi tableta sau smartphone-ul. Astfel, de exemplu, cu Volkswagen Media Control, cei de pe banchetă pot contribui la playlist sau persoana de pe scaunul din dreapta poate controla sistemul de navigaţie. Pentru încărcarea dispozitivelor mobile şi pentru transmiterea de date, vă stau la dispoziție port-uri USB, atât în faţă, cât şi în spate.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Touareg