Eleganţă şi dinamism în toate detaliile.

Exterior.

Noul Passat îmbină caracterul practic cu contururile sportive, beneficiind de un design de ansamblu rafinat. Cu silueta sa fluidă şi liniile clar definite, este un automobil extrem de estetic. Grila distinctivă a radiatorului şi semnătura luminoasă atrag rapid atenţia.

Exteriorul este marcat de o expresivitate pronunţată, cu finisaje de calitate superioară. Barele de protecţie din faţă şi din spate, farurile LED sau farurile opţionale matrix LED şi blocurile optice LED noi din spate impresionează de a prima privire, graţie designului lor modern. 

Gama de jante este foarte variată1, conţinând alături de modelele standard, şi jantele din aliaj uşor Sebring de 17 inchi cu finisaj High Gloss Steel Dark, jantele din aliaj uşor Liverpool de 18 inchi cu finisaj Adamantium Dark sau modelul Bonneville, cu finisaj burnished Black. Din gamă face parte şi modelul Pretoria de 19 inchi, cu finisaj Matt Dark Graphite. 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Passat. Bucuraţi-vă la maximum de fiecare clipă.

Start Video