Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
ID.

Noul ID. În curând.

Viitorul este foarte aproape: ID. 

Primele modele ID. reprezintă startul unei noi ere a mobilităţii: 100% electrică şi cu conectivitate digitală inteligentă. Este un automobil electric ce îmbină designul progresist, cu operarea intuitivă şi cu o percepţie inedită a spaţiului, dând naştere unei experienţe dinamice fascinante. Deci: luaţi loc şi trăiţi experienţa viitorului.

Highlight-urile noului ID. ID. este mai multe decât o simplă maşină. Puteţi să îi vorbiţi şi vă va răspunde, iar, în timp, se poate chiar adapta stilului dumneavoastră. Aici puteţi afla detalii despre inovaţiile pe care le pregăteşte pentru dumneavoastră.

Interactive Light.
Farurile inteligente Matrix LED.

Interactive Light.

ID. este asemeni unui bun prieten care vă ajută în viaţa de zi cu zi. Conceptul luminilor este mai inteligent decât orice aţi mai văzut vreodată la un autovehicul. Luminile maşinii vă salută, vă pot ajuta la navigaţie şi vă spun să apăsaţi pedala de frână când este detectat un pericol. Vă pot chiar avertiza dacă se apropie alţi participanţi la trafic când ieşiţi din maşină. Şi mai mult: lumina face ceea ce îi spuneţi să facă, în urma comenzilor dumneavoastră vocale, dacă doriţi.  

 

Farurile inteligente Matrix LED.

Când vă apropiaţi de ID., maşina se "trezeşte", vă recunoaşte şi vă salută, ridicându-şi farurile Matrix LED. Acestea iluminează drumul optim şi se pot adapta la orice fel de condiţii ale mediului. Astfel, puteţi conduce în manieră mai anticipativă.

În curând îl puteți rezerva online!

 

Vreți să aflați mai multe despre ID.?

Numărătoarea inversă până la rezervarea noului ID a început! Abonați-vă la newsletter și fiți printre primii care descoperă noul ID.