VW Golf Variant: Portbagajul

 

Golf Variant oferă mult spaţiu pentru toate planurile dumneavoastră: de la excursia cu schiurile la munte şi până la cumpărăturile de sărbători la mall. Pragul de încărcare cu înălţime foarte mică şi podeaua portbagajului ajustabilă pe înălţime vă permit să încărcaţi cu uşurinţă chiar şi obiectele grele. Cele patru inele de amarare vă ajută să fixaţi încărcătura.

Iar dacă totuşi mai aveţi încă nevoie de spaţiu, puteţi scoate foarte simplu ruloul de acoperire a portbagajului şi îl puteţi depozita sub podeaua portbagajului. Când doriţi să transportaţi obiecte foarte de mari, spătarul rabatabil fracţionat al banchetei vă va fi de ajutor. Începând cu linia de echipare Comfortline, vă este oferită adiţional cotiera centrală din spate, pe care o puteţi rabata pentru a putea încărca obiectele din portbagaj prin centrul banchetei.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Golf Variant O nouă dimensiune a spaţiului.