VW Golf Variant: Exterior

 

La Golf Variant vă vor atrage atenţia imediat barele de protecţie vopsite în culoarea caroseriei, dar şi luminile de zi cu LED ale farurilor frontale, precum şi luminile de semnalizare, ambele fiind integrate în carcasele farurilor principale cu halogen. Printre detaliile atractive se mai numără grila radiatorului şi grilele prizelor de aer, ambele fiind negre, în manieră clasică.

Partea din spate este de asemenea impresionantă: de la hayonul cu eleron integrat şi masca dublă a barei de protecţie, cu stopuri cu LED, la elementele reflectorizante integrate şi difuzorul negru. Întregul design este desăvârşit de barele de plafon marcante. Acestea oferă suportul necesar pentru a transporta obiectele mai mari şi sunt negre la toate versiunile de echipare. Opţional, începând cu linia de echipare Comfortline, acestea pot fi şi argintii eloxate.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Golf Variant O nouă dimensiune a spaţiului.