VW Golf Sportsvan:

Radio şi navigaţie

 

Opt difuzoare, touchscreen mare sau mic, conectoare media, CD sau Bluetooth? Alegeţi sistemul radio care să se potrivească dorinţelor dumneavoastră.

Sistemul radio oferit în dotarea standard se numeşte "Composition Color" şi dispune de un touchscreen color cu diagonala de 12,7 cm şi de opt difuzoare. Citeşte carduri SD, recepţionează posturi radio FM/AM, oferă o unitate CD, iar conectorul său AUX-IN vă permite să savuraţi muzica de pe surse audio externe, ca de exemplu smartphone-ul dumneavoastră.

Sistemul radio opţional Composition "Media" include opt incinte acustice, posibilităţi adiţionale de conectare şi conexiune Bluetooth pentru telefonia mobilă. Touchscreen-ul de 14,7 cm structurează optim funcţiile şi informaţiile, permiţând operarea facilă.

Un sistem de navigaţie vă oferă siguranţa că ajungeţi confortabil la destinaţie, fără a fi nevoit să opriţi pentru a răsfoi hărţi. Porniţi pur şi simplu la drum şi vă lăsaţi ghidat de instrucțiunile vocale. Pentru Golf Sportsvan puteţi să alegeţi unul din cele două sisteme de navigaţie:

Sistemul opţional de navigaţie Discover "Media" oferă un touchscreen color de 14,7 cm, opt incinte acustice, recepţie radio FM/AM, unitate CD, două slot-uri pentru carduri SD, conector AUX-IN şi USB și interfață Bluetooth pentru telefonia mobilă.Sunt incluse actualizările gratuite ale softului pentru primii trei ani.

Sistemul opţional de navigaţie Discover "Pro" este echipat cu un display de 20,3 cm şi oferă adiţional comandă vocală, reprezentarea 3D a hărţilor şi o unitate de memorie de mare capacitate.

 

Aici găsiţi materiale pentru descărcare şi actualizare pentru sistemele radio şi de navigaţie de la Volkswagen

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Golf Sportsvan Exterior compact. Interior spaţios.