VW Golf GTE: Exterior

 

Partea frontală a modelului Golf GTE cu grila radiatorului închisă şi cu bandoul decorativ albastru emană agilitate şi evidenţiază caracteristicile aerodinamice excelente ale maşinii. Linia albastră se continuă în farurile cu LED care au un design extrem de dinamic şi duce apoi spre emblema Volkswagen, sub care este integrată doza pentru încărcare.

Luminile de zi cu LED cu forma progresivă a literei C sunt integrate în bara de protecţie şi au ca avantaje, la fel ca toate componentele LED, o probabilitate redusă de defectare şi un consum redus de energie. Din profil atrag atenţia pragurile care fac ca Golf GTE să pară şi mai ferm aşezat pe şosea. Secțiunea din spate este desigur la fel de marcantă şi sportivă: astfel, eleronul este vopsit în culoarea caroseriei, iar partea sa inferioară este vopsită negru lucios.

 Terminaţiile duble cromate ale sistemului de evacuare sunt poziţionate în stânga, sub difuzor, care impresionează cu designul său sportiv. Blocurile optice spate cu LED, de culoare roșu închis, sunt integrate cu eleganţă în perspectiva posterioară şi se aprind cu o expresie dominantă, imediat ce este cazul. Întregul design este desăvârşit de emblema Volkswagen pe fundal albastru, care a fost aşezată între blocurile optice din spate.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Golf GTE Dublu propulsează mai bine.