Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Golf Polivalenţă la nivel maxim.

Pregătit, indiferent ce ar urma.

Golf a devenit mai sportiv, mai dinamic şi cu o personalitate mai puternică decât până acum. Iar numeroase sisteme de infotainment şi asistenţă de ultimă oră vă asigură că sunteţi pregătit, indiferent de ceea ce vă va rezerva cotidianul.

Galerie de imagini

Descoperiţi modelul Golf din diferite puncte de vedere.

Descoperiţi modelul Golf din diferite puncte de vedere.

Dotări şi design

Exterior

Dinamismul întâlneşte eleganţa.

Se vede de la prima privire că este un Golf. Dar la fel ca toate generaţiile acestui model, are trăsături marcante care îl individualizează. De la farurile şi barele de protecţie cu design nou, la grila radiatorului cu aspect dinamic şi la difuzorul din spate, sau blocurile optice expresive cu LED din spate.

Interior

Spaţiul întâlneşte confortul, calitatea şi tehnologiile de ultimă oră.

Iată ce vă oferă Golf la interior. Şi toate acestea au un singur scop: să vă asigure călătorii cât mai relaxate.

Designul luminos

Vă va sări în ochi încă de la prima privire.

Designul atractiv al luminilor modelului Golf atrage privirile - în toate variantele disponibile. Iar indiferent de versiunea pe care o veţi alege: farurile vă vor asigura o bună vizibilitate.

Jante

Arată bine: gama de jante oferite pentru Golf.

Combinaţia de jante şi anvelope cu care Golf-ul dumneavoastră arată cel mai bine este o chestiune care ţine strict de gusturile fiecăruia. În orice caz însă, orice model de jante din aliaj uşor subliniază caracterul sportiv al modelului Golf.

Eficienţă

Motoare

Profitaţi de putere mare şi consum redus.

Motoarele TSI pe benzină şi motoarele TDI diesel sunt concepute pentru a furniza o putere ridicată la un consum redus, astfel că veţi fi cu siguranţă încântat de performanţele de care veţi beneficia. 

4MOTION

Rămâneţi cu roţile pe pământ.

Doriţi să puteţi avansa cu tracţiune optimă inclusiv pe teren accidentat şi umed? Cu tracţiunea integrală 4MOTION oferită ca dotare opţională veţi putea face acest lucru aproape peste tot.

Sistemul de management activ al cilindrilor

Economisiţi combustibil.

La sarcini reduse cel mai probabil că nici nu veţi observa că motorul mai funcţionează doar cu doi cilindri. Este posibil datorită funcţiei de dezactivare a cilindrilor. Astfel puteţi reduce considerabil consumul de benzină.

Funcţia de selectare a modului de condus

Golf se adaptează stilului în care conduceţi.

Preferaţi să conduceţi economic sau mai degrabă sportiv? Sau puneţi mai mult preţ pe confort? Cu funcţia opţională de selectare a modului de condus puteţi adapta caracteristicile dinamice ale maşinii la stilul dumneavoastră de condus şi la starea drumului şi a traficului.

Multimedia

Telefonie.

Comunicare mai facilă.

 

Vorbiţi cât doriţi. Dar nu luaţi mâinile de pe volan. Golf vă oferă opţional două variante de interfeţe pentru telefonie.

Sisteme radio

Dacă doriţi, puteţi să ascultaţi doar radio.

Dar dacă vă place să ascultaţi muzică în timp ce conduceţi, dar doriţi totodată să fiţi mereu informat şi să nu renunţaţi la confort, atunci veţi fi încântat de cele două sisteme radio care vă stau la dispoziţie.

Navigaţie

Ajungeţi la destinaţie cu bună dispoziţie.

Cele două sisteme opţionale de navigaţie vă oferă numeroase funcţii inovatoare, care satisfac cele mai variate şi exigente dorinţe. Astfel veţi beneficia de distracție de primă clasă, rămânând totodată pe drumul cel bun.

Car-Net Guide & Inform

Mereu informat. Chiar şi atunci când sunteţi la drum.

Cu serviciile Guide & Inform găsiţi destinaţii interesante în zona dumneavoastră, precum şi locuri de parcare în apropiere sau staţia de alimentare la care puteţi ajunge cel mai rapid.

Sisteme de asistenţă

ACC şi „Front Assist“

Relaxare, chiar şi în traficul aglomerat.

Vă doriţi uneori un asistent care să supravegheze în locul dumneavoastră traficul din faţă? Veţi călători mereu relaxat cu sistemul automat de reglare a distanţei ACC şi  sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" (inclus în pachet) inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă, precum şi cu Pedestrian Monitoring.

Park Assist

Pentru manevre de parcare optime.

Dumneavoastră mai parcaţi încă personal? Asistentul opţional pentru parcare Park Assist vă poate degreva de sarcina manevrării volanului şi vă poate uşura căutarea locului potrivit de parcare. Senzorii cu ultrasunete permit evaluarea locului de parcare pentru a determina dacă este suficient de mare pentru Golf.

Traffic Jam Assist şi Emergency Assist

Pentru a avansa când traficul stă pe loc.

Asistentul opţional pentru ambuteiaje vă ajută în situaţiile stresante din traficul îngreunat şi poate astfel să contribuie la evitarea accidentelor caracteristice congestiilor de pe şosea. Sistemul opţional Emergency Assist detectează situaţiile în care şoferul nu mai are capacitatea de a conduce şi preia controlul parţial asupra maşinii.

Senzorul "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare

Lăsaţi manevrele de parcare în seama maşinii dumneavoastră.

Senzorul opţional "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite ale capacităţii sistemului. La parcarea cu spatele, sistemul monitorizează zona din partea laterală şi din spatele maşinii dumneavoastră.

Confort

Active Info Display

Vedeţi exact acele informaţii pe care doriţi să le vedeţi.

Ceasurile de bord sunt de domeniul trecutului. Treceţi de la ceasurile clasice - la un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul panou multifuncţional Active Info Display vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

DYNAUDIO Excite

Pentru experienţe sonore optimizate.

Să sune muzica în maşină mai bine decât acasă? Sistemul opţional de sunet DYNAUDIO Excite este reglat corespunzător caracteristicilor acustice ale automobilului, asigurând astfel un sunet superior tuturor aşteptărilor. Chiar dacă sunteţi obişnuit cu sunetul high-end.

Scaunul ergoActive

Pentru sănătatea spatelui dumneavoastră.

Reglajele în 14 direcţii pentru ajustarea scaunului sport opţional ergoActive vă asigură un nivel foarte ridicat de confort. Puteţi să adaptaţi scaunul şoferului în funcţie de statura dumneavoastră, pentru a vă proteja astfel spatele. Scaunul inovator are o funcţie de masaj integrată şi dispune de încălzire.

Pachetul de piele ecologică

Optaţi pentru eleganţă atemporală.

Savuraţi în fiecare călătorie sentimentul incomparabil al unei ambianţe exclusive. Pentru că opţional vă oferim pentru automobilul dumneavoastră Golf cea mai fină piele şi, între altele, încălzire în scaune şi volanul multifuncţional îmbrăcat în piele.

Paşii următori

Căutaţi un automobil rulat?

Pentru a nu mai avea niciodată parte de surprize neplăcute la achiziţia unui automobil rulat: La Das WeltAuto găsiţi exclusiv autovehicule verificate de specialiştii noştri. Autovehicule rulate bune. Garantat.

La pagina modelului Golf precedent găsiţi informaţii interesante despre Golf 6, precum şi ofertele care să vi se potrivească perfect.