In baza unei grafici animate, afișajul fluxului de energie prezintă fluxul de energie între motorul electric și baterie, precum și nivelul curent de încărcare.

Afișajul pentru autonomie nu redă grafic doar autonomia curentă a automobilului, ci și influența pe care eventualii consumatori auxiliari o au asupra autonomiei.

Noul e-Golf are scopul de a vă oferi în primul rand: mobilitate. De aceea, bateria litiu-ion integrată ar trebui să fie mereu încărcată cu suficient curent. O posibilitate este reîncărcarea cu cablul de alimentare pentru încărcarea de acasă, de la priza casnică. In această variantă, timpul de alimentare pentru o încărcare completă este de 17 ore. Dacă alegeți să vă instalați acasă un Wallbox, veți beneficia de confortul maxim și de capacitatea de încărcare maxim posibilă de la o instalație casnică. Astfel, timpul pentru încărcare poate fi redus pană la 5 ore și 20 de minute. Ceea ce este valabil și pentru încărcarea de la stațiile publice de alimentare în curent alternativ. Și aici, timpul de încărcare este de doar 6 ore. Dar, cu curent continuu, noul e-Golf va ajunge cel mai rapid din nou la linia de start. Astfel de stații publice de alimentare sunt disponibile în număr tot mai mare, timpul pentru încărcarea la 80 % fiind de doar 45 de minute, cu sistemul de încărcare rapidă CCS, disponibil opțional.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

e-Golf e-Voluţia automobilului continuă.