VW Tiguan 2016: DYNAUDIO Contour

 

Dynaudio este unul dintre producătorii de top pentru difuzoare high-end. Muzicienii, specialiştii în sonorizare şi perfecționiștii au încredere încă din 1977 în marca daneză. Ei apreciază tonul natural, care permite ascultarea muzicii la un sunet cât mai apropiat de cel original - adică aşa cum a fost înregistrată.

 

Sistemul de sunet DYNAUDIO Contour, special reglat pentru interiorul maşinii, dispune de opt incinte acustice şi are o putere totală de 300 de waţi, asigurând experienţe de audiţie fantastice. Amplificatorul cu 8 canale, cu DSP (procesor digital de semnal) are capacitatea de a difuza muzica astfel încât pe fiecare loc aceasta să se audă în condiţii optime. Graţie diferitelor profiluri sonore, puteţi selecta, de exemplu, dacă doriţi să ascultaţi la volum foarte încet sau dacă doriţi ca textul rostit să se audă deosebit de clar.

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Tiguan Atractiv. Inovator.