Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Cu muchii proeminente. Şi cu o personalitate puternică.

Volkswagen Beetle îşi rămâne fidel, fiind totodată mai marcant şi mai sportiv ca niciodată. Un caracter puternic, adaptându-se şoferilor şi şoferiţelor sale, graţie numeroaselor posibilităţi de personalizare, fără a se pierde însă niciodată în marea masă fără individualitate. Daţi dovadă de personalitate,  alegeți un Beetle.

Atenţie: linii tăioase!

Cu secţiunea sa frontală mult mai sportivă, Volkswagen Beetle, nou nu doar prin design, are acum o alură care emană şi mai multă încredere în sine şi dovedeşte că liniile clare nu trebuie să fie întotdeauna drepte. La fel cum nici virajele în care se va angaja nu vor lăsa pe nimeni rece.

Galerie de imagini

Descoperiţi modelul Beetle din toate punctele de vedere.

Descoperiţi modelul Beetle din toate punctele de vedere.

Multimedia

Sisteme radio şi de navigaţie

Cel mai bine este când vă puteţi alege chiar dumneavoastră copilotul.

La bordul automobilului  Volkswagen, dumneavoastră sunteţi persoana care ia deciziile. Volkswagen Beetle dispune în echiparea standard de sistemul radio "Composition Colour" cu opt difuzoare, tehnologie cu utilizare facilă şi numeroase variante de conectare. Ca dotări opţionale aveţi la dispoziţie sistemul radio "Composition Media" şi funcția de navigaţie "Discover Media", care nu lasă nicio dorinţă multimedia neîndeplinită.

Sistemul de sunet Fender®

Fiecare călătorie devine un concert Rock'n'Roll.

Sunetul redat de specialistul în chitare şi amplificatoare Fender® este renumit în întreaga lume. La cerere, îl puteţi savura şi la bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen Beetle nou lansat pe șosea. Calitatea sistemului poate fi observată încă de la prima privire, datorită inserţiilor cromate care încadrează difuzoarele şi a emblemelor marcante de pe triunghiurile oglinzilor şi carcasa basului.

App-Connect

Automobilul dumneavoastră Volkswagen devine un smartphone pe roţi.

Smartphone-ul dumneavoastră vă face viaţa mai uşoară în multe privinţe. Cu sistemul opţional App-Connect¹, vă poate fi util şi în timp ce sunteţi la volan. Pentru a nu vă fi distrasă atenţia în trafic, puteţi folosi cu ușurință aplicaţiile compatibile prin intermediul touchscreen-ului sistemului dumneavoastră de infotainment.

Car-Net "Guide & Inform"

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi extrem de util - la fel şi în maşină. Puteţi fi în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic, vă puteţi planifica din timp călătoriile și puteți beneficia de multe alte funcții utile prin intermediul serviciilor on-line opţionale "Car-Net Guide & Inform".

Comanda vocală

Sistemul dumneavoastră multimedia înţelege ce anume vă doriţi.

La bordul noului dumneavoastră Volkswagen Beetle puteţi controla sistemele multimedia opţionale "Composition Media" şi "Discover Media" şi prin comandă vocală.

Sisteme de asistenţă

Senzorul "Blind Spot" cu sistem de asistență pentru ieşirea din parcare.

Maşina dumneavoastră vă ajută la schimbarea benzii de rulare şi la ieşirea de pe locul de parcare.

Senzorul opţional "Blind Spot" vă avertizează, în limitele capacității sistemului, de prezența maşinilor în unghiul mort. Sistemul de asistență pentru ieşirea din parcare monitorizează zonele laterale ale maşinii dumneavoastră atunci când ieşiți în marşarier din parcare.

Sistemul electronic de control al stabilităţii

Păstraţi controlul.

Deosebit de util pe carosabil umed sau acoperit de polei, sistemul electronic de control al stabilităţii este inclus în echiparea standard pentru noul VW Beetle. Acesta poate să vă ajute să nu derapaţi în situaţiile dificile din trafic.

Camera video pentru marşarier „Rear View“

Pentru că aveţi doar o singură pereche de ochi.

Camera video pentru marşarier "Rear View", oferită ca dotare opţională, vă permite să identificaţi obstacolele aflate în spatele maşinii. O cameră video integrată în hayonul maşinii transmite imaginile pe ecranul sistemului de infotainment. Astfel, manevrele strânse devin mult mai simple, iar dumneavoastră puteţi să identificaţi mai bine obstacolele.

 

 

ParkPilot

Auzul vă ajută la parcare. 

Un loc strâmt de parcare? Şi nu e nimeni prin apropiere care să vă îndrume? Cu sistemul opţional ParkPilot, automobilul dumneavoastră vă susţine în executarea manevrelor de parcare. Poate nu este la fel de şarmant ca un copilot, dar este cu siguranţă de încredere.

 

Farurile bi-xenon cu lumini de zi cu LED

Sunt plăcute la vedere. Iar vederea dumneavoastră este degrevată.

Farurile rotunde sunt specifice "feţei" şarmante a Broscuţei. Opţional vă puteţi echipa maşina şi cu faruri bi-xenon. Acestea îmbină într-un singur bloc optic luminile de întâlnire şi pe cele de drum cu luminile LED marcante de zi.

Eficienţă

Motoare

Performanţele ridicate şi eficienţa vă duc mai departe.

Vă place să călătoriţi, dar doriţi să beneficiaţi de un consum redus? Motoarele noastre diesel TDI şi motoarele pe benzină sunt optimizate din punct de vedere al eficienţei şi îndeplinesc cerinţele normei de poluare Euro 6.

BlueMotion Technology

Când eficienţa este de maximă importanţă pentru dumneavoastră.

Dacă optaţi pentru un Volkswagen cu BlueMotion Technology, veţi dispune de un model care contribuie la reducerea consumului prin integrarea a numeroase măsuri de eficientizare. Deci vă veţi bucura cu siguranţă să aflaţi că Volkswagen Beetle este echipat în dotarea standard cu BlueMotion Technology.

Instrumentul adiţional de bord

Bucuraţi-vă de ambianţa specifică sportului cu motor.  

Trei instrumente de bord tubulare, aşezate centratși în curând indispensabile. Instrumentul adiţional de bord al modelului Beetle transformă planşa de bord într-un habitaclu extrem de sportiv. Maximizaţi plăcerea condusului!

Transmisie automată DSG cu două ambreiaje

Schimbaţi mai rapid vitezele. Şi mai eficient.

Transmisia automată DSG cu două ambreiaje vă permite să schimbaţi treptele cursiv, fără întreruperea puterii de tracţiune, îmbinând avantajele specifice transmisiilor manuale cu cele ale transmisiilor automate şi  contribuind la reducerea consumului de combustibil.

 

Paşii următori