Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

ID. Family

Viitorul are nevoie de noi forţe motrice. Creşterea oraşelor, reducerea combustibililor fosili şi modificările climatice aduc cu sine noi provocări. Mobilitatea electrică reprezintă un răspuns la toate acestea.

Experimentează viitorul.

Fiți la curent cu toate noutățile despre Familia ID. 

Numărătoare inversă spre viitor.

ID. va lua startul în 2020, ca automobil electric în clasa compactă.

ID. va fi primul Volkswagen compact construit pe baza noului sistem modular de electrificare - MEB. Bateria complet încărcată îi permite o autonomie de 600 de kilometri. Cu ID. veţi fi acasă şi atunci când sunteţi la drum. Căci Volkswagen Home-Net va permite interconectarea locuinţei sau a casei cu automobilul. Este planificat ca în anul 2025, ID. să se deplaseze complet automat, la comandă. 

 

 

Bulli-ul de mâine va fi complet autonom!

ID. Buzz este primul van multi-variabil electric din lume care dispune de un mod de condus complet autonom.

Are sistem electric de propulsie şi oferă mult spaţiu, pentru până la 8 locuri şi două portbagaje. În locul farurilor are "ochi" din LED-uri: care se deschid la pornire. Când intenţionează să vireze, farurile cu LED "privesc" în respectiva direcţie. Când detectează o persoană la marginea drumului, maşina "se uită" la ea. Autonomia sa electrică este de 600 de kilometri (NEDC**). Încărcarea se poate face inductiv sau de la consola de alimentare. După doar 30 de minute, bateria este încărcată 80%, la 150 kW (DC).

ID. Buzz are un sistem electric de propulsie şi oferă mult spaţiu, pentru până la 8 locuri şi două portbagaje, unul în faţă şi unul în spate.
Volanul a fost complet reproiectat. Pe interior nu sunt instalate spiţe şi taste, ci are un fel de touchpad, cu câmpuri capacitive.

Navigaţia viitorului ID. Buzz Pilot va fi utilizată prin intermediul afişajului AR-Head-up-Display. Informaţiile, precum indicarea direcţiei de către sistemul de navigaţie, vor fi proiectate virtual, la 7 până la 15 metri în faţa autovehiculului.