VW Arteon: Scaunele

 

Opţional puteţi alege pentru Arteon Elegance şi R-Line scaunele cu reglaje complet electrice, care asigură un plus de confort, datorită numeroaselor funcţii disponibile. Astfel, de exemplu veţi beneficia de avantajele oferite de suportul lombar ajustabil electric. Dacă optaţi pentru Arteon Elegance, puteţi să vă bucuraţi adiţional de sistemul de climatizare activă a scaunelor: sistemul va ventila astfel aerul de-a lungul corpului, asigurând temperatura dorită şi o aerisire plăcută. Canalele de aer cu formă specială din capitonajele scaunului elimină umezeala şi căldura, astfel încât să vă simţiţi excelent, chiar şi la drum lung. Scaunul cu reglaje în 12 direcţii (dotare opţională pentru Elegance), precum şi cel cu reglaje în 14 direcţii (dotare opţională pentru Elegance şi R-Line) îi permit şoferului să se lase răsfăţat de masaj.

Dar indiferent de varianta pentru care veţi opta: şoferul va lua loc pe scaunele ergoConfort deosebit de benefice pentru spate, distinse cu certificatul german Aktion Gesunder Rücken (AGR - Programul pentru un Spate Sănătos).

Dar şi cei care călătoresc pe locurile din spate se pot simţi ca acasă la bordul modelului Arteon, printre altele, datorită spaţiului generos la nivelul capului, dar şi al picioarelor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Arteon Dinamism și Design în varianta de top.