VW Arteon: Interior

Elementele opţionale de decor din aluminiu şi lemn natur atrag atenţia cu aspectul lor rafinat şi sunt totodată plăcute la atingere - la fel ca şi sticla care acoperă sistemul opţional de navigaţie Discover Pro, care aminteşte de designul unei tablete Premium. Adiţional puteţi echipa modelul Arteon cu numeroase tehnologii premium, ca de exemplu, sistemul opţional de iluminare ambientală pentru adaptarea atmosferei interiorului în funcţie de preferinţe, plus multe alte opţiuni de primă clasă.

Pentru cele două linii de echipare Elegance şi R-Line, aveţi la dispoziţie tapiţerii deosebit de rafinate: în echiparea standard, puteţi savura tapiţeria din piele ecologică Vienna în combinaţie cu Alcantara fină, de exemplu în nuanţa deschisă Gri Mistral. Sau puteţi opta pentru tapiţeria din piele ecologică Nappa, care include la Arteon R-Line şi inserţiile decorative Carbon. Astfel, vă puteţi concepe propriul dumneavoastră automobil de vis.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Arteon Dinamism și Design în varianta de top.