VW Polo:

Pregătirea pentru telefonul mobil

 

Cu pachetul "conectare", oferit ca dotare opțională, veţi putea vorbi la telefon cu uşurinţă, chiar şi atunci când vă aflaţi la volan. În combinaţie cu un sistem radio sau de radio-navigaţie oferit de Volkswagen, veţi beneficia de un sistem hands-free cu conexiune Bluetooth sau prin intermediul conectorului MEDIA-IN cu cablu adaptor cu USB.

 

Trebuie doar să-l introduceţi în conectorul USB: În combinaţie cu sistemul de navigaţie "Discover Media", CarStick-ul creează un hotspot WiFi în automobil, prin intermediul propriului card SIM (nu este inclus). Astfel puteţi să accesaţi internetul prin intermediul smartphone-ului dumneavoastră, oricând şi având deplin control asupra costurilor.

 

 

 

În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale - mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Accesorii Originale Volkswagen vă recomandăm în mod expres să încheiaţi cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă un contract cu un abonament pentru traficul nelimitat de date! Informaţii adiţionale cu privire la utilizarea dispozitivelor mobile şi la Car-Net sunt incluse în manualul de bord Volkswagen.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Service autorizat

Polo Liniştitor de sigur şi inovator.