Ocoliţi doar pe drumurile care merită.

Navigatie

Poate merita să porniţi sistemul de navigaţie chiar şi pe rutele pe care le cunoaşteţi pe dinafară, dacă dispuneţi şi de Car-Net "Guide & Inform Basic". Acest serviciu utilizează cele mai actuale date de pe internet, putând să vă avertizeze astfel din timp dacă pe drum sunt ambuteiaje. De asemenea, vă poate oferi rute ocolitoare, în astfel de cazuri şi vă ajută să descoperiţi destinaţii speciale, precum cafenele sau restaurante. În primul an, Car-Net "Guide & Inform Basic" vă este oferit gratuit.

Sistemul opţional de navigaţie Discover Media dispune de un touchscreen color de 20,3 cm, acoperit cu sticlă. Utilizarea este facilă şi intuitivă şi, dacă doriţi, puteţi controla sistemul chiar şi prin intermediul unei tablete, şezând în spate.

 Şi trebuie neapărat să menţionăm: asigură distracţie maximă, cu sistemul radio, unitatea CD compatibilă MP3/WMA şi conexiunea USB, două slot-uri pentru carduri SD, interfaţă Bluetooth şi şase difuzoare. Călătoriţi frecvent prin Europa? Cu hărţile de navigaţie pentru Europa memorate pe cardul SD sunteţi pregătit optim pentru următoarea călătorie. Foarte avantajoasă este şi dispunerea display-ului, în partea de sus a panoului de instrumente. Astfel au fost optimizate ergonomia şi vizibilitatea.

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Service autorizat

Noul Polo