Mobilitate reinventată.

Aplicaţii şi servicii In-Car

Serviciul We Deliver oferit de Volkswagen şi aplicaţiile in-car precum We Park şi We Experience vă simplifică viaţa considerabil.

Cu We Deliver, le puteţi acorda temporar acces la automobil furnizorilor de servicii, ca de exemplu celor de la curăţătoria de îmbrăcăminte sau de la curierat. Sau puteţi să beneficiaţi de servicii speciale de spălătorie auto, executate chiar în locul unde aţi parcat maşina.

Parcare pe bază de click? Manevrele de parcare sunt mai simple ca niciodată. Trebuie să lansaţi doar aplicaţia We Park din sistemul de infotainment, să solicitaţi aplicaţiei să afişeze parcările potrivite şi apoi puteţi plăti taxele de parcare prin intermediul aplicaţiei. Fără numerar şi cu un simplu click.

We Experience vă ajută cu recomandări concepute în baza preferinţelor dumneavoastră atunci când căutaţi restaurante şi magazine în apropiere.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Service autorizat

Noul Passat. Bucuraţi-vă la maximum de fiecare clipă.

Start Video