Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Service autorizat
ID. BUZZ

ID. Buzz Noi credem că la conturarea mobilităţii viitorului, important este să oferim mobilitate electrică pentru toată lumea. Plus libertate maximă, entuziasm şi o personalitate puternică. Noi dezvoltăm autovehicule care arată cine anume le conduce. Şi ce fel de viaţă au acest persoane. De aceea, lucrăm la idei măreţe şi detalii fine, care vor aduce un viitor mai bun pentru toată lumea.

Ca acasă, oriunde s-ar afla.

Fie modele compacte, CUV sau limuzină: membrii familiei noastre ID. sunt perfect adaptaţi nevoilor dumneavoastră şi reflectă modul unic în care vedeţi dumneavoastră lumea şi viaţa. Ca, prototipul ID. Buzz, de exemplu. Acest bus electric reprezintă încercarea Volkswagen de a readuce în viitor faimosul bus clasic de camping, emblematic pentru marcă, oferindu-vă şi mai multă libertate de a descoperi lumea. Astfel vă veţi putea continua aventurile, oriunde v-aţi afla. Dar, deoarece ID. Buzz este încă un prototip, va trebui să mai aşteptaţi puţin înainte ca modelul final să apară pe piaţă. Însă, după cum ştim cu toţii, bucuria aşteptării îşi are şi ea rolul ei în pregătirea marilor noastre bucurii.

ID. Buzz. Echipat cu cele mai bune idei ale noastre, acest model redefineşte automobilul zilelor noastre, fiind un pionier, o casă mobilă şi un spaţiu optim pentru creativitate. Dacă doriţi, ID. Buzz vă poate chiar învăţa melodiile preferate. De asemenea, cunoaşte cele mai bune modalităţi pentru a vă asista în călătoriile dumneavoastră. În acest sens, ar fi de menţionat, de exemplu, spaţiul interior variabil, suficient pentru familia dumneavoastră şi pentru călătorii aventuroase. Ieşiţi în natură şi dormiţi sub cerul înstelat. Cu display-ul head-up AR, veţi găsi cu uşurinţă chiar şi cele mai ascunse destinaţii. Simţiţi vântul şi briza mării mângâindu-vă părul. Creaţi amintiri care să dăinuie. Ochii vă vor sclipi asemeni farurilor modelului ID. Buzz, când acesta vă va întâmpina cu mesaje personalizate, graţie farurilor sale LED inteligente.

Using electricity cleverly. ID. Buzz este prietenul întregii familii. Şi un însoţitor de încredere în stresul cotidian, maşina aceasta electrică este echipată cu toate cele necesare pentru a vă face viaţa mai uşoară: confort excelent, design interior complet înnoit, plus condus complet autonom, în viitorul nu prea îndepărtat. Şoferul devine pasager. Deci, aveţi libertatea să faceţi ceea ce vă inspiră.

Exploatare miraculoasă a spaţiului
Head-Up-Display AR
Farurile LED
Touchpad
Exploatare miraculoasă a spaţiului

Pregătit pentru cele mai mari aventuri ale vieţii.

Pentru a ne asigura că vă păstraţi flexibilitatea cu ID. Buzz, am avut în mod deosebit grijă să utilizăm la maximum fiecare colţişor de spaţiu. Portbagajul mare vă oferă spaţiu din plin, pentru toate ideile măreţe. Şi dacă doriţi, puteţi elibera şi mai mult spaţiu, din doar câteva manevre simple. Este cât se poate de simplu, graţie conceptului flexibil implementat pentru scaune. 

Head-Up-Display AR

Design high-tech pentru pionieri.

ID. Buzz este un automobil revoluţionar. Display-ul său head-up AR proiectează instrucţiunile de navigaţie direct pe şosea, în faţa maşinii. Iar datorită proiecţiilor cu ajutorul tehnologiei realităţii augmentate (AR), săgețile vor indica cu precizie drumul exact pe care trebuie să mergeţi. Drept rezultat, puteţi să ajungeţi întotdeauna la destinaţie fără să vă luaţi ochii de la şosea. 

Farurile LED

Privirea este mereu îndreptată spre ceea ce este important.

În locul farurilor rotunde caracteristice, ID. Buzz are "ochi" LED inteligenţi, ce comunică interactiv cu şoferul şi cu pietonii. De exemplu, dacă urmează să viraţi, farurile vor indica direcţia în care vă deplasaţi. Iar dacă ID. Buzz observă pietoni sau biciclişti pe marginea carosabilului, poate chiar "privi" spre ei şi poate utiliza semnale luminoase subtile, pentru a le atrage atenţia. Este un automobil avangardist, nu-i aşa?  

Touchpad

Reinventarea roţii.

ID. Buzz poate fi condus incredibil de simplu, deoarece totul este orientat spre şofer şi funcţiile sunt toate extrem de intuitive. La bord nu sunt niciun fel de butoane. Iar datorită touchpad-ului de pe volan, este nevoie doar de o simplă atingere pentru a-i folosi funcţiile. O atingere a volanului este suficientă pentru a fi pregătit de următoarea aventură.