VW Golf:

Scaunul ergoActive

 

Scaunul sport opţional ergoActive cu reglaje în 14 direcţii este un scaun sport şi totodată un scaun confortabil. Scaunul şoferului are o structură de bază fermă, corespunzătoare ca formă coloanei vertebrale şi dispune de încălzire şi de reglaje electrice. Puteţi ajusta înălţimea şi adâncimea şezutului, precum şi înclinaţia spătarului. Şi nu în ultimul rând, suportul lombar ajustabil electric şi cu funcţie de masaj vă asigură relaxarea.

Scaunul ergoActive pentru şofer poate contribui atât la evitarea problemelor cu spatele, cât şi la sporirea confortului la drum. Pentru aceste calităţi, scaunul a fost distins în 8 decembrie 2011 cu marca germană de calitate a Aktion Gesunder Rücken e.V. (Programul pentru un Spate Sănătos), recunoscută la nivel internaţional şi care confirmă dacă un produs este benefic spatelui.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Service autorizat

Golf Polivalenţă la nivel maxim.