Beetle Cabriolet: Senzorul "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare

Senzorul opţional "Blind Spot" funcţionează la viteze începând de la 15 km/h. Imediat ce în unghiul mort apare un alt autovehicul sau un obiect, şoferul este avertizat de potenţialul pericol prin afişajul cu LED de pe oglinda exterioară. Dacă şoferul acţionează totuşi semnalizarea, respectivul LED începe să lumineze mai intens şi intermitent, pentru a atrage şi mai mult atenţia asupra pericolului.

 

Asistent pentru ieşirea din parcare ajută şoferul la manevrele de ieşire în marşarier de pe locurile de parcare, în anumite limite ale capacităţii sistemului. Senzorii din bara de protecţie spate permit sistemului să monitorizeze traficul lateral din spatele maşinii. Dacă un alt vehicul se va apropia prea mult, se va auzi un semnal sonor de avertizare. Dacă şoferul nu reacţionează, sistemul poate reduce gravitatea urmărilor unei eventuale coliziuni sau o poate chiar evita în totalitate, în cazul ideal.

 

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Service autorizat

Beetle Cabrio