Menü schließen

Frumusețea cu perfecțiune Modelele Coupe

 

Coupe-urile sportiv-elegante de la Volkswagen fascinează de la prima privire. Indiferent din ce perspectivă: Formele moderne fac aceste autovehicule elegante să strălucească în ochii privitorului. Cu liniile lor elegante, perspectiva lor impresionantă din spate și caracterul lor bine definit,  au o apariție plină de încredere în sine.

 

Noul Arteon

Dinamism și design într-o formă de top

Care este secretul forței sale de atracție deosebite? În noul Arteon se reunesc elementele de design ale unei mașini sport clasice, cu eleganța și spațiul unui model Fastback. Este un Business-Class-Gran-Turismo avangardist, care atinge atât inima, cât și rațiunea. Trezește de la prima vedere entuziasm, datorită designului său expresiv și surprinde apoi prin calitățile sale practice și uimitor de mult loc − o abordare diferită pentru această clasă. Coupe-ul sportiv (cu o lungime de 4.862 mm, 1.871 mm lățime, 1.450 mm înălțime) hat are un ampatament mare (2.837 mm) și convinge printre altele cu o siluetă plată, o capotă mare a motorului și geamuri laterale fără ramă.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team