Menü schließen

Pentru aproape orice provocare Modele Kombi

 

Modelele Combi de la Volkswagen sunt adevărate talente polivalente. Ele conving prin confort și performanță, oferind în același timp un consum redus. Și oferă mult spațiu pentru un design sportiv , care se prezintă atât la exterior, cât și la interior, sigur pe stilul său și de înaltă calitate. Estetica exterioară este continuată în habitaclul variabil: Arhitectura modernă creează o atmosferă plăcută și un ambient care oferă o stare de bine.

Noul Golf Variant

Apariție suverană

La proiectarea părții frontale s-a acordat atenție dinamismului și detaliilor de înaltă calitate. Barele de protecție sunt elegante, în culoarea caroseriei, în timp ce grila radiatorului și grilajul de ventilație ne întâmpină în negru marcant. Semnalizările și luminile de zi sunt integrate în farurile principale cu halogen, care privesc cu hotărâre înainte.

Noul Golf Variant
Noul Golf Alltrack

 

Modelul Passat Variant

Design cu pretenții ridicate

Modelul Passat Variant cu aspect lat și puternic emană eleganță și dinamism. Acesta demonstrează modul în care poate fi implementată funcționalitatea consecventă estetic. Capota lungă, coborâtă a motorului, ieșirile în consolă scurte, ampatamentul lung și linia laterală marcantă îi conferă agilitate și o suveranitate inconfundabilă. 

Passat Variant

Passat Alltrack

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team