Descoperiţi zi de zi câte ceva nou.

Trapa panoramică rabatabilă şi glisantă

Tiguan Allspace are şi la interior multe de oferit, nu în ultimul rând datorită trapei panoramice opţionale, cu dimensiuni generoase şi funcţii de glisare şi rabatare. Sclipirea stelelor va fi încadrată, în stânga şi în dreapta, de lumina estompată de pe plafonul maşinii. La deschiderea uşilor, veţi fi întâmpinat de luminile plăcute de la nivelul podelei şi al trapei panoramice. Iar când veţi porni motorul, planşa de bord va fi, de asemenea, iluminată în manieră cu adevărat impresionantă. Puteţi regla cu uşurinţă intensitatea luminii ambientale, folosind display-ul central.

   

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Inchidere meniu

Spaţiul ideal pentru aventuri. Tiguan Allspace.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen