Spaţiu generos, în care vă veţi simţi ca acasă!

Designul interior.

Lăsaţi-vă convins de valorile interioare ale modelului Tiguan Allspace. Designul este caracterizat prin claritate şi flexibilitate enormă. Spaţiul mare asigură, de exemplu, mult loc la nivelul picioarelor pentru cei care călătoresc pe al doilea rând de locuri, dar, opţional, puteţi echipa Tiguan Allspace chiar şi cu un rând adiţional de locuri (al treilea rând pentru pasageri cu înălţimea de max. 1,60 m).

Începând cu linia de echipare Highline, iluminarea ambientală este inclusă în dotarea standard, cufundând interiorul într-o lumină estompată, deosebit de plăcută. Când portierele sunt deschise, lumina este mai puternică, pentru a vă ajuta să vă orientaţi în interior. Aveţi chef de soare? Trapa panoramică rabatabilă şi glisantă vă deschide panorame încântătoare spre cer. Plafonul este compus din două segmente de sticlă, cel din faţă fiind rabatabil şi glisant electric.

În toate variantele de echipare ale modelului Tiguan Allspace, în dotarea standard sunt incluse modele atractive de decor şi de tapiţerie. La versiunea Basis, veţi putea lua loc pe tapiţeria textilă Rhombus, pe când Comfortline impresionează cu materialul textil Lasano, iar versiunea Highline cu tapiţeria din microfibră ArtVelours. Opţional puteţi comanda şi tapiţeria din piele ecologică Vienna, începând cu linia de echipare Comfortline.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Inchidere meniu

Spaţiul ideal pentru aventuri. Tiguan Allspace.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen