Echilibrat.

4MOTION Active Control.

La Tiguan Allspace, mai ales dacă îl echipaţi cu un motor cu tracţiune opţională 4MOTION, cele mai variate condiţii meteo şi călătoriile pe teren dificil, fac pur şi simplu parte din plăcerea condusului. Iar pentru ca în astfel de situaţii toate sistemele să se poată adapta şi mai bine condiţiilor, vă este oferit şi sistemul 4MOTION Active Control, pe care îl puteţi utiliza prin intermediul comutatorului rotativ cu tastă. Astfel puteţi selecta între modurile Snow, Offroad, Offroad Individual şi Onroad. Sistemul interacţionează cu asistentul de urcare a rampelor, cel de coborâre a pantelor, cel de control electronic al stabilităţii şi cu diferenţialul blocabil electronic. În funcţie de profilul selectat, se modifică astfel caracteristicile tracţiunii, ale dozării acceleraţiei, ale transmisiei, frânei de motor, asistenţei la demaraj, precum şi gradul de blocare. Rezultatul: Experienţe dinamice excelente, chiar şi pe zăpadă şi drumuri neasfaltate.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Inchidere meniu

Spaţiul ideal pentru aventuri. Tiguan Allspace.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen