Savuraţi confortul optim, asigurat la simpla apăsare a unui buton.

Travel Assist.

Pentru Passat, condusul asistat nu mai este doar un vis de viitor, ci o realitate din prezent, căci sistemul opţional Travel Assist vă permite să beneficiați încă de azi de confort extraordinar de ridicat la volan1,2:

  • Mai ales pe autostradă și pe șoselele în stare bună, Travel Assist poate menține banda și viteza în locul dumneavoastră, păstrând totodată distanţa față de vehiculele aflate în față.
  • În combinaţie cu transmisia automată cu două ambreiaje DSG, puteți astfel să vă deplasați relaxat în ambuteiaje sau în traficul îngreunat.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Şoferul trebuie să fie întotdeauna pregătit să intervină, anulând acţiunile sistemului de asistenţă, dacă este cazul. Şoferul nu este degrevat de obligația sa de a conduce responsabil automobilul.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Menü schließen

Noul Passat Alltrack.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team